Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Gülşehir Hükumet Konağında Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 07.09.2017 - 23:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Gülşehir Hükumet Konağında Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir İlçesindeki Kamu kurumları hizmet birimlerini ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir İlçesindeki Kamu kurumları hizmet birimlerini ziyaret etti. Ziyaretinde Vali Aktaş’a Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin eşlik etti.   Vali İlhami Aktaş, Gülşehir Hükümet Konağında bulunan birimleri tek tek ziyaret ederek, birim çalışanları yöneticileriyle görüşerek bilgi aldı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.   Vali Aktaş, Hükümet Konağına iş ve işlemler için gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.   Vatandaşlar ise Vali Aktaş’a göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir İlçesindeki Kamu kurumları hizmet birimlerini ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir İlçesindeki Kamu kurumları hizmet birimlerini ziyaret etti. Ziyaretinde Vali Aktaş’a Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin eşlik etti.

 

Vali İlhami Aktaş, Gülşehir Hükümet Konağında bulunan birimleri tek tek ziyaret ederek, birim çalışanları yöneticileriyle görüşerek bilgi aldı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

Vali Aktaş, Hükümet Konağına iş ve işlemler için gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 

Vatandaşlar ise Vali Aktaş’a göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.