MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Güvercinlik ve Çardak köylerini ziyaret etti

GÜNCEL 05.11.2019 - 17:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, Güvercinlik ve Çardak köylerini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, köy ziyaretleri kapsamında İl merkezine bağlı, Güvercinlik ve Çardak Köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
  İlk olarak, Güvercinlik Köyü Muhtarlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Muhtar Mustafa Yılmaz’dan köyün istek ve taleplerini dinleyerek, yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Akabinde, Güvercinlik İlkokulu yanından geçen kanalda incelemelerde bulunarak, kanal hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ardından, Güvercinlik İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul müdürü Adnan Yıldız’dan okul hakkında bilgiler aldı ve okul bahçesinde bulunan öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti.   Okul ziyaretleri sonrası güvercinlik köyü halkı ile de sohbet eden Vali Aktaş, onların istek ve taleplerini dinledi.   Güvercinlik Köyü Muhtarı Mustafa Yılmaz ve köy halkı ise köylerine yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.   Daha sonra Çardak Köyü ziyaretlerinde kahvede bulunan vatandaşlarla sohbet eden Vali Aktaş, istek ve taleplerini dinledi ve ardından da Çardak Köyü Muhtarlığını ziyaret ederek, Muhtar Adem Özer’den çalışmalar hakkında bilgi aldı, istek ve taleplerini dinledi.   Akabinde köye yeni yapılan Taziye Evi’ni ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından GES Projesi ve KÖYDES Projesi kapsamında yaptırılan Güneş panellerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.   Buradaki incelemelerinin ardından tarihi Çardak İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okul müdürü Tolga Özsoy’dan okul hakkında bilgi aldı ve sınıfta bulunan öğrencilerle sohbet etti ve derslerinde başarılar diledi.   Akabinde de, Çardak Köyü Selçuklu Camii’ni ziyaret ederek, cami görevlisinden cami hakkında bilgi aldı.   Köylerine yapmış olduğu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Muhtar Özer, Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.   Vali Aktaş’ın Güvercinlik ve Çardak Köylerini ziyaretlerinde; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Merkez İl Genel Meclis Üyeleri Haydar Çiftçi, Serkan Feralan ve Mahmut Zağlanmış ile Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve Valilik İdare ve Denetim Müdürü eşlik ederken, Güvercinlik Köyü Muhtarı Mustafa Yılmaz ve Çardak Köyü Muhtarı Adem Özer de hazır bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, köy ziyaretleri kapsamında İl merkezine bağlı, Güvercinlik ve Çardak Köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak, Güvercinlik Köyü Muhtarlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Muhtar Mustafa Yılmaz’dan köyün istek ve taleplerini dinleyerek, yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Akabinde, Güvercinlik İlkokulu yanından geçen kanalda incelemelerde bulunarak, kanal hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ardından, Güvercinlik İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul müdürü Adnan Yıldız’dan okul hakkında bilgiler aldı ve okul bahçesinde bulunan öğrencilerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

 

Okul ziyaretleri sonrası güvercinlik köyü halkı ile de sohbet eden Vali Aktaş, onların istek ve taleplerini dinledi.

 

Güvercinlik Köyü Muhtarı Mustafa Yılmaz ve köy halkı ise köylerine yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.

 

Daha sonra Çardak Köyü ziyaretlerinde kahvede bulunan vatandaşlarla sohbet eden Vali Aktaş, istek ve taleplerini dinledi ve ardından da Çardak Köyü Muhtarlığını ziyaret ederek, Muhtar Adem Özer’den çalışmalar hakkında bilgi aldı, istek ve taleplerini dinledi.

 

Akabinde köye yeni yapılan Taziye Evi’ni ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından GES Projesi ve KÖYDES Projesi kapsamında yaptırılan Güneş panellerinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

 

Buradaki incelemelerinin ardından tarihi Çardak İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okul müdürü Tolga Özsoy’dan okul hakkında bilgi aldı ve sınıfta bulunan öğrencilerle sohbet etti ve derslerinde başarılar diledi.

 

Akabinde de, Çardak Köyü Selçuklu Camii’ni ziyaret ederek, cami görevlisinden cami hakkında bilgi aldı.

 

Köylerine yapmış olduğu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Muhtar Özer, Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

 

Vali Aktaş’ın Güvercinlik ve Çardak Köylerini ziyaretlerinde; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Merkez İl Genel Meclis Üyeleri Haydar Çiftçi, Serkan Feralan ve Mahmut Zağlanmış ile Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve Valilik İdare ve Denetim Müdürü eşlik ederken, Güvercinlik Köyü Muhtarı Mustafa Yılmaz ve Çardak Köyü Muhtarı Adem Özer de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.