MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Hacıbektaş ilçesini ziyaret etti

İLÇELER 07.08.2019 - 18:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş Hacıbektaş ilçesini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş İlçesinde ziyaretlerde bulundu ve toplantıya katıldı.
  İlk olarak Vali İlhami Aktaş, beraberindeki heyetle birlikte Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’u ziyaret etti.   Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok tarafından karşılanan Vali Aktaş, Başkan Altıok’u başkanlık görevine seçilmesi nedeniyle tebrik ederek, başarılar diledi. 16-18 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak olan Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri ile ilgili beldenin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Başkan Altıok, Vali Aktaş’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini iletti.   Vali İlhami Aktaş’a belediye ziyaretlerinde; İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç eşlik ederken, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Belediye Meclis Üyeleri Dönsel Güler ile Hüseyin Yeltürk ve Hacıbektaş İl Genel Meclis Üyeleri Sami Dişli ve Ahmet Eroğlu da hazır bulundu.   Belediye ziyaretlerinin ardından, AK Parti Hacıbektaş İl Genel Meclis Üyesi Sami Dişli’yi ofisinde ziyaret eden Vali Aktaş, işlerinin durumu hakkında bilgiler aldı ve kendilerine hayırlı işler temennisinde bulundu.   Meclis Üyesi Dişli ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.   Ziyaretlerinin akabinde; 56. Ulusal 30. Uluslararası Hacı Bektaş Veli’yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılacak olan kutlama programlarının görüşüldüğü toplantıya katıldı.   Hacıbektaş Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda, Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı;   16-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan Hacı Bektaş Veli Anma etkinliklerinin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınması gerekli tedbirler ele alınarak, yapılması gereken konular değerlendirildi ve kararlar alındı.   Toplantıya; İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Vedat Kültür, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile ilgili kurum müdürleri katıldı.   Toplantı, görüş ve önerilerin ardından sona erdi.   Toplantının ardından Hacıbektaş Adliyesini ziyaret eden Vali Aktaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Hacıbektaş Cumhuriyet Savcısı İlhami Çelik ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Aktaş ve beraberindeki Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e teşekkürlerini ilettiler.   Buradaki ziyaretlerine; Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin eşlik ederken, Hacıbektaş Cumhuriyet Savcısı İlhami Çelik, Hakimler Ayşe Hande Sezer ve Mert Yayla da hazır bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş İlçesinde ziyaretlerde bulundu ve toplantıya katıldı.

 

İlk olarak Vali İlhami Aktaş, beraberindeki heyetle birlikte Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’u ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok tarafından karşılanan Vali Aktaş, Başkan Altıok’u başkanlık görevine seçilmesi nedeniyle tebrik ederek, başarılar diledi. 16-18 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak olan Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri ile ilgili beldenin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Altıok, Vali Aktaş’a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

 

Vali İlhami Aktaş’a belediye ziyaretlerinde; İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç eşlik ederken, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Belediye Meclis Üyeleri Dönsel Güler ile Hüseyin Yeltürk ve Hacıbektaş İl Genel Meclis Üyeleri Sami Dişli ve Ahmet Eroğlu da hazır bulundu.

 

Belediye ziyaretlerinin ardından, AK Parti Hacıbektaş İl Genel Meclis Üyesi Sami Dişli’yi ofisinde ziyaret eden Vali Aktaş, işlerinin durumu hakkında bilgiler aldı ve kendilerine hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

Meclis Üyesi Dişli ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

 

Ziyaretlerinin akabinde; 56. Ulusal 30. Uluslararası Hacı Bektaş Veli’yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılacak olan kutlama programlarının görüşüldüğü toplantıya katıldı.

 

Hacıbektaş Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda, Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı;

 

16-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan Hacı Bektaş Veli Anma etkinliklerinin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınması gerekli tedbirler ele alınarak, yapılması gereken konular değerlendirildi ve kararlar alındı.

 

Toplantıya; İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Vedat Kültür, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

 

Toplantı, görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

 

Toplantının ardından Hacıbektaş Adliyesini ziyaret eden Vali Aktaş, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Hacıbektaş Cumhuriyet Savcısı İlhami Çelik ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Aktaş ve beraberindeki Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Buradaki ziyaretlerine; Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin eşlik ederken, Hacıbektaş Cumhuriyet Savcısı İlhami Çelik, Hakimler Ayşe Hande Sezer ve Mert Yayla da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.