Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Halkoylaması Nedeniyle İlçelerde İncelemelerde Bulundu

NEVŞEHİR 16.04.2017 - 21:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Halkoylaması Nedeniyle İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Halkoylaması Nedeniyle İlçelerde İncelemelerde Bulundu
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Halkoylaması Nedeniyle İlçelerde İncelemelerde Bulundu   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, bugün yapılmakta olan halkoylaması nedeniyle Nevşehir İlimize bağlı bütün ilçelerde saat:09.00-17.00 saatleri arasında İlçe Seçim Kurulu Başkanlıkları, İlçe Emniyet Müdürlükleri ve İlçe Jandarma Komutanlıklarını ziyaret ederek alınan tedbirlerle ilgili yerinde incelemelerde bulundu.     Vali Aktaş,  “Nevşehir’de seçimlerin kanunlar çerçevesinde ve demokratik anlayış içerisinde her türlü baskılardan uzak, oldukça sakin, huzur ve güven ortamında gerçekleştiğini” belirterek, görev başında olan, İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarındaki görevli personel ile İlçe Emniyet Müdürlüklerindeki ve İlçe Jandarma Komutanlıklarındaki görevli güvenlik mensuplarımıza görevlerinde kolaylıklar diledi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Halkoylaması Nedeniyle İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Halkoylaması Nedeniyle İlçelerde İncelemelerde Bulundu

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, bugün yapılmakta olan halkoylaması nedeniyle Nevşehir İlimize bağlı bütün ilçelerde saat:09.00-17.00 saatleri arasında İlçe Seçim Kurulu Başkanlıkları, İlçe Emniyet Müdürlükleri ve İlçe Jandarma Komutanlıklarını ziyaret ederek alınan tedbirlerle ilgili yerinde incelemelerde bulundu.

 

 

Vali Aktaş,  “Nevşehir’de seçimlerin kanunlar çerçevesinde ve demokratik anlayış içerisinde her türlü baskılardan uzak, oldukça sakin, huzur ve güven ortamında gerçekleştiğini” belirterek, görev başında olan, İlçe Seçim Kurulu Başkanlıklarındaki görevli personel ile İlçe Emniyet Müdürlüklerindeki ve İlçe Jandarma Komutanlıklarındaki görevli güvenlik mensuplarımıza görevlerinde kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.