MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Hububat Hasadı Yapan Çiftçileri Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 19.08.2017 - 07:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Hububat Hasadı Yapan Çiftçileri Ziyaret Etti

Vali İlhami Aktaş, Nevşehir tarım arazilerinde yapılan hasat çalışmalarını yerinde inceledi.
  Vali İlhami Aktaş, Nevşehir tarım arazilerinde yapılan hasat çalışmalarını yerinde inceledi. İlimizde tarımında yetiştirilen ürünlerden önde gelen hububat ürününün biçerdöverle aracılığıyla yapılan hasat dönemime binaen Acıgöl İlçesi Tepeköy de gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelere, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl Kaymakamı M.Erdem Akbulut ve Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve köy muhtarı eşlik etti. Vali Aktaş, incelemelerinde Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz’dan bu yıl hasat dönemi ürün rekoltesi hakkında bilgiler aldı. Ürün hasadı yapan biçerdöverciler ve çiftçilerle bir süre görüşen Vali Aktaş, onlara istek ve taleplerini sordu, hayırlı bereketli bir tarım sezonu geçirmeleri temennisinde bulundu, işlerinde kolaylıklar diledi. Bölge çiftçileri ise Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Vali İlhami Aktaş, Nevşehir tarım arazilerinde yapılan hasat çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Vali İlhami Aktaş, Nevşehir tarım arazilerinde yapılan hasat çalışmalarını yerinde inceledi.

İlimizde tarımında yetiştirilen ürünlerden önde gelen hububat ürününün biçerdöverle aracılığıyla yapılan hasat dönemime binaen Acıgöl İlçesi Tepeköy de gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelere, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl Kaymakamı M.Erdem Akbulut ve Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve köy muhtarı eşlik etti.

Vali Aktaş, incelemelerinde Nevşehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz’dan bu yıl hasat dönemi ürün rekoltesi hakkında bilgiler aldı.

Ürün hasadı yapan biçerdöverciler ve çiftçilerle bir süre görüşen Vali Aktaş, onlara istek ve taleplerini sordu, hayırlı bereketli bir tarım sezonu geçirmeleri temennisinde bulundu, işlerinde kolaylıklar diledi.

Bölge çiftçileri ise Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.