Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş huzurevini ziyaret etti

GÜNCEL 01.10.2019 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş huzurevini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi ve Nermin Erdemir Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlılarla bir araya geldi.
  Huzurevinde bulunan yaşlılara Karanfil vererek, ziyaretlerinden bulunan ve “Sizler, bizleri bu güne getiren değerli varlıklarımızsınız” diyen Vali Aktaş; “Devletin sosyal devlet olma gereği olarak en küçüğünden en büyüğüne bütün vatandaşlarının huzuru, rahatı ve hizmetlerden yararlanması için her türlü imkânı sağlama görevi olduğunu ve bunun için kamu kurumlarının vatandaşların hizmetinde olduğunu” belirtti.   Huzurevi sakinleriyle tek tek yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Vali Aktaş, istek ve taleplerini de dinledi.   Huzurevi sakinleri ise, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde kendilerini unutmayan Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.   Vali İlhami Aktaş ve Hacıbektaş Kaymakam Vekili Talat Tabur’un katıldığı ziyarette; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Hüseyin Şener, Huzurevi Müdür Vekili Yusuf Salman da hazır bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzurevi ve Nermin Erdemir Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlılarla bir araya geldi.

 

Huzurevinde bulunan yaşlılara Karanfil vererek, ziyaretlerinden bulunan ve “Sizler, bizleri bu güne getiren değerli varlıklarımızsınız” diyen Vali Aktaş; “Devletin sosyal devlet olma gereği olarak en küçüğünden en büyüğüne bütün vatandaşlarının huzuru, rahatı ve hizmetlerden yararlanması için her türlü imkânı sağlama görevi olduğunu ve bunun için kamu kurumlarının vatandaşların hizmetinde olduğunu” belirtti.

 

Huzurevi sakinleriyle tek tek yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Vali Aktaş, istek ve taleplerini de dinledi.

 

Huzurevi sakinleri ise, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde kendilerini unutmayan Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.

 

Vali İlhami Aktaş ve Hacıbektaş Kaymakam Vekili Talat Tabur’un katıldığı ziyarette; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Hüseyin Şener, Huzurevi Müdür Vekili Yusuf Salman da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.