MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, İftar Çadırında Vatandaşlarla Orucunu Açtı

NEVŞEHİR 27.05.2018 - 12:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, İftar Çadırında Vatandaşlarla Orucunu Açtı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen İbrahim Paşa Mahallesi’ndeki Modern Sebze Pazarının alt katındaki salonda kurulan iftar programına katıldı.
İftar sofrasına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın yanı sıra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığına Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen ile Sakarya, Niğde, Konya ve Kayseri Pazarcılar Oda başkanları, Nevşehir’de yaşayan Iraklı, Suriyeli ve Afganlı mülteciler ve ihtiyaç sahibi çok sayıda vatandaşlar katıldı.   Nevşehir Belediyesinin verdiği ramazan iftarında vatandaşlarla bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, iftar çadırının konuklarıyla bir süre sohbet edip, ramazanlarını tebrik etti. Bir süre yemek dağıtımında da bulunan Vali Aktaş, iftar çadırında vatandaşlarla birlikte dua edip orucunu açtı.   Vali Aktaş, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade ederek, “Ramazan ayı paylaşmanın, dayanışma ve sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu kutsal bir aydır. Ramazan ayı küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesi gereken en hayırlı aydır. Tüm halkımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum” dedi ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.   İftar sonrası Vali İlhami Aktaş, Oda başkanları ve Pazar esnafları ile çay içerek, bir süre sohbet etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen İbrahim Paşa Mahallesi’ndeki Modern Sebze Pazarının alt katındaki salonda kurulan iftar programına katıldı.

İftar sofrasına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın yanı sıra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığına Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen ile Sakarya, Niğde, Konya ve Kayseri Pazarcılar Oda başkanları, Nevşehir’de yaşayan Iraklı, Suriyeli ve Afganlı mülteciler ve ihtiyaç sahibi çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Nevşehir Belediyesinin verdiği ramazan iftarında vatandaşlarla bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, iftar çadırının konuklarıyla bir süre sohbet edip, ramazanlarını tebrik etti. Bir süre yemek dağıtımında da bulunan Vali Aktaş, iftar çadırında vatandaşlarla birlikte dua edip orucunu açtı.

 

Vali Aktaş, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade ederek, “Ramazan ayı paylaşmanın, dayanışma ve sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu kutsal bir aydır. Ramazan ayı küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesi gereken en hayırlı aydır. Tüm halkımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum” dedi ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

İftar sonrası Vali İlhami Aktaş, Oda başkanları ve Pazar esnafları ile çay içerek, bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.