Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş İğdelikışla Köyünü Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 26.08.2017 - 00:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş İğdelikışla Köyünü Ziyaret Etti

Vali İlhami Aktaş Avanos İlçesine bağlı İğdelikışla köyüne ziyarette bulundu.
  Vali Aktaş’a ziyaretinde Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün eşlik ederken İğdelikışla Köy Muhtarı ve köy halkı tarafından karşılanan Vali Aktaş, Köy Muhtarından Köyün durumu hakkında bilgi aldı istek ve taleplerini dinledi.   Vali İlhami Aktaş, “Şehitlerin unutulmaması ve unutturulmaması adına Kilis’te şehit olan Murat Çelik adına İğdelikışla Köyüne park yapılacağını ve şehidin adının bu parkta yaşatılacağını” ifade etti.   Daha sonra Vali Aktaş yapılacak parkın yerinde incelemelerde bulundu. Köy Muhtarı ve halkı Vali Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, devletlerinin her daim yanlarında olmaları kendilerine güven duygusu verdiğini belirtti. 
Vali İlhami Aktaş Avanos İlçesine bağlı İğdelikışla köyüne ziyarette bulundu.

 

Vali Aktaş’a ziyaretinde Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün eşlik ederken İğdelikışla Köy Muhtarı ve köy halkı tarafından karşılanan Vali Aktaş, Köy Muhtarından Köyün durumu hakkında bilgi aldı istek ve taleplerini dinledi.

 

Vali İlhami Aktaş, “Şehitlerin unutulmaması ve unutturulmaması adına Kilis’te şehit olan Murat Çelik adına İğdelikışla Köyüne park yapılacağını ve şehidin adının bu parkta yaşatılacağını” ifade etti.

 

Daha sonra Vali Aktaş yapılacak parkın yerinde incelemelerde bulundu. Köy Muhtarı ve halkı Vali Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, devletlerinin her daim yanlarında olmaları kendilerine güven duygusu verdiğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.