Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Kamp Eğitim Merkezinde Öğrencilerle Buluştu

NEVŞEHİR 21.11.2017 - 15:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Kamp Eğitim Merkezinde Öğrencilerle Buluştu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu İlçesi 15 Temmuz İlkokulu ve Kozaklı Anadolu Lisesi Futbol Takımı öğrencileri ile Nevşehir Kamp Eğitim Merkezinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.
  Programa Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Kamp Eğitim Merkezi Sorumlusu Murat Gökler, 15 Temmuz İlkokulu Müdürü Erdal Şahin ve Kozaklı Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Yıldırım katıldı.   Vali Aktaş, Futbol Takımı sporcu öğrenciler ile birlikte kahvaltı yaptı. Sporcu öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen ve onlarla sohbet eden Vali Aktaş, kedilerine turnuvalarda başarılar diledi. Kendisine çiçek buketi takdim edilen Vali Aktaş, çiçekleri öğrencilere dağıttı. Vali İlhami Aktaş, öğrencilere satranç takımı dağıtırken, Futbol Takımı Kaptanına Futbol Topu ve kaleciye de eldiven hediye etti. Kozaklı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yıldırım ise Vali Aktaş’a, okullarına yapılan spor malzemeleri yardımlarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.   15 Temmuz İlkokulu öğretmenleri ve sporcu öğrenciler, kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Vali Aktaş’a, teşekkürlerini sundular.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu İlçesi 15 Temmuz İlkokulu ve Kozaklı Anadolu Lisesi Futbol Takımı öğrencileri ile Nevşehir Kamp Eğitim Merkezinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 

Programa Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Kamp Eğitim Merkezi Sorumlusu Murat Gökler, 15 Temmuz İlkokulu Müdürü Erdal Şahin ve Kozaklı Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Yıldırım katıldı.

 

Vali Aktaş, Futbol Takımı sporcu öğrenciler ile birlikte kahvaltı yaptı. Sporcu öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen ve onlarla sohbet eden Vali Aktaş, kedilerine turnuvalarda başarılar diledi. Kendisine çiçek buketi takdim edilen Vali Aktaş, çiçekleri öğrencilere dağıttı. Vali İlhami Aktaş, öğrencilere satranç takımı dağıtırken, Futbol Takımı Kaptanına Futbol Topu ve kaleciye de eldiven hediye etti.

Kozaklı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yıldırım ise Vali Aktaş’a, okullarına yapılan spor malzemeleri yardımlarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.

 

15 Temmuz İlkokulu öğretmenleri ve sporcu öğrenciler, kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Vali Aktaş’a, teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.