MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Kavak Belediyesi'ni ziyaret etti

BELEDİYELER 21.08.2019 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, Kavak Belediyesi'ni ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, belediye ziyaretleri kapsamında merkez ilçeye bağlı Kavak Belediyesini ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, belediye ziyaretleri kapsamında merkez ilçeye bağlı Kavak Belediyesini ziyaret etti. Kavak Belediyesini ziyaretlerinde Belediye Başkanı Feridun Bağcı tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, beldedeki yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanı Bağcı ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Başkan Bağcı ise, kendilerine teşekkürlerini iletti. Belediye ziyaretlerinde, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Taşkın da hazır bulundu. Ziyaretin akabinde kahvehanede oturan vatandaşlarla birlikte olan Vali Aktaş, onlarla bir süre sohbet etti ve istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar ise kendilerini ziyaret eden Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler. Daha sonra ise yeraltı depolarının güzergâhında yapılan kilitli parke yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, belediye ziyaretleri kapsamında merkez ilçeye bağlı Kavak Belediyesini ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, belediye ziyaretleri kapsamında merkez ilçeye bağlı Kavak Belediyesini ziyaret etti.

Kavak Belediyesini ziyaretlerinde Belediye Başkanı Feridun Bağcı tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, beldedeki yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Bağcı ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Başkan Bağcı ise, kendilerine teşekkürlerini iletti.

Belediye ziyaretlerinde, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Taşkın da hazır bulundu.

Ziyaretin akabinde kahvehanede oturan vatandaşlarla birlikte olan Vali Aktaş, onlarla bir süre sohbet etti ve istek ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlar ise kendilerini ziyaret eden Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Daha sonra ise yeraltı depolarının güzergâhında yapılan kilitli parke yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.