Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Kıbrıs Gazisini ziyaret etti

İLÇELER 08.01.2019 - 20:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Kıbrıs Gazisini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Acıgöl İlçesi ziyaretlerinde Kıbrıs Gazisi Mehmet Solak’ı ziyaret etti.
  İlçe gezilerinde şehit aileleri ve Gazileri de unutmayan ve onları ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Acıgöl ilçesi ziyaretinde Kıbrıs Gazisi Mehmet Solak’ı ve ailesini evinde ziyaret ederek, hasbihal etti. İstek ve taleplerini dinledi. Gazi Mehmet Solak ise, ziyaretleri nedeni ile Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyaretlerinde; Acıgöl Kaymakamı İsmail Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, İl Genel Meclis Üyeleri Musa Mutlu ile Abdüsselam Göltaş eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Acıgöl İlçesi ziyaretlerinde Kıbrıs Gazisi Mehmet Solak’ı ziyaret etti.

 

İlçe gezilerinde şehit aileleri ve Gazileri de unutmayan ve onları ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Acıgöl ilçesi ziyaretinde Kıbrıs Gazisi Mehmet Solak’ı ve ailesini evinde ziyaret ederek, hasbihal etti. İstek ve taleplerini dinledi.

Gazi Mehmet Solak ise, ziyaretleri nedeni ile Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaretlerinde; Acıgöl Kaymakamı İsmail Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, İl Genel Meclis Üyeleri Musa Mutlu ile Abdüsselam Göltaş eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.