Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Kızılay’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 21.01.2019 - 14:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Kızılay’ı ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesini ziyaret etti.
  Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, kurum olarak yapılan çalışma ve faaliyetleri hakkında Başkan Ercan Civelek’ten bilgiler aldı. Bazı görüş ve önerilerde bulundu. Çalışan tüm personele de başarılar diledi.   Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Başkan Civelek, Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesini ziyaret etti.

 

Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, kurum olarak yapılan çalışma ve faaliyetleri hakkında Başkan Ercan Civelek’ten bilgiler aldı. Bazı görüş ve önerilerde bulundu. Çalışan tüm personele de başarılar diledi.

 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Başkan Civelek, Vali Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.