MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, köy ziyaretlerinde bulundu

NEVŞEHİR 06.02.2020 - 22:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, köy ziyaretlerinde bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, köy ziyaretleri kapsamında Nevşehir merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, köy ziyaretleri kapsamında Nevşehir merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.   Ziyaret ettiği köylerde muhtar ve vatandaşlarla görüşen Vali Aktaş, istek ve talepleri yerinde dinledi, yapılan hizmetler ve faaliyetler hakkında da bilgiler aldı.   Vali İlhami Aktaş, beraberindekilerle birlikte Merkeze bağlı Çiftlik, Basansarnıç, Alacaşar ve Balcin köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.   İlk olarak, Çiftlik Köyü Muhtarlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, muhtardan muhtarlık ve köyle ilgili bilgiler alarak, istek ve taleplerini dinledi.   Akabinde Çiftlik 100. Yıl Ortaokulu ve Çiftlik 100. Yıl İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Aktaş, okul yetkililerinden okulların durumu hakkında bilgiler aldı ve okulda bulunan öğrencilerle bir süre sohbet etti.   Çiftlik Köyü ziyaretlerinin ardından Basansarnıç Köyü’ne geçerek, burada muhtarlığı ziyaret etti ve muhtardan muhtarlık ve köyün durumu hakkında bilgi aldı.   Daha sonra ise Vali İlhami Aktaş ve beraberindekiler, Alacaşar Köyü’nde bulunan Alacaşar İmam Hatip Ortaokulu’nu ve Alacaşar Şehit Cebrail Aksöz İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul müdürlerinden eğitim durumları hakkında bilgi aldı ve akabinde de Alacaşar köyünde incelemelerde bulundu. Ardından, köyde bulunan Güneş Enerji Panellerinin bulunduğu alanda da inceleme yaparak, bilgiler aldı.   Balcin köyü ziyaretlerinde ise Balcin İlkokulunda köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, köylü vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.   Balcin Köyü Muhtarı ve köylü vatandaşlar ise Vali Aktaş’ı, köylerinde görmekten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.   Vali Aktaş, Balcin Köyü ziyaretlerinde inşaat halindeki köy muhtarlık binasını gezerek, incelemede bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.   Vali İlhami Aktaş’ın ziyaret ve incelemelerine; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Genel Meclis Üyeleri Haydar Çiftçi, Soner Erkan Dündar ile Mehmet Zağlanmış katılırken, ilgili köy muhtarları ve okul idarecileri de hazır bulundu.  
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, köy ziyaretleri kapsamında Nevşehir merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, köy ziyaretleri kapsamında Nevşehir merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

Ziyaret ettiği köylerde muhtar ve vatandaşlarla görüşen Vali Aktaş, istek ve talepleri yerinde dinledi, yapılan hizmetler ve faaliyetler hakkında da bilgiler aldı.

 

Vali İlhami Aktaş, beraberindekilerle birlikte Merkeze bağlı Çiftlik, Basansarnıç, Alacaşar ve Balcin köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak, Çiftlik Köyü Muhtarlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, muhtardan muhtarlık ve köyle ilgili bilgiler alarak, istek ve taleplerini dinledi.

 

Akabinde Çiftlik 100. Yıl Ortaokulu ve Çiftlik 100. Yıl İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Aktaş, okul yetkililerinden okulların durumu hakkında bilgiler aldı ve okulda bulunan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

 

Çiftlik Köyü ziyaretlerinin ardından Basansarnıç Köyü’ne geçerek, burada muhtarlığı ziyaret etti ve muhtardan muhtarlık ve köyün durumu hakkında bilgi aldı.

 

Daha sonra ise Vali İlhami Aktaş ve beraberindekiler, Alacaşar Köyü’nde bulunan Alacaşar İmam Hatip Ortaokulu’nu ve Alacaşar Şehit Cebrail Aksöz İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul müdürlerinden eğitim durumları hakkında bilgi aldı ve akabinde de Alacaşar köyünde incelemelerde bulundu. Ardından, köyde bulunan Güneş Enerji Panellerinin bulunduğu alanda da inceleme yaparak, bilgiler aldı.

 

Balcin köyü ziyaretlerinde ise Balcin İlkokulunda köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, köylü vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

 

Balcin Köyü Muhtarı ve köylü vatandaşlar ise Vali Aktaş’ı, köylerinde görmekten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.

 

Vali Aktaş, Balcin Köyü ziyaretlerinde inşaat halindeki köy muhtarlık binasını gezerek, incelemede bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

 

Vali İlhami Aktaş’ın ziyaret ve incelemelerine; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Genel Meclis Üyeleri Haydar Çiftçi, Soner Erkan Dündar ile Mehmet Zağlanmış katılırken, ilgili köy muhtarları ve okul idarecileri de hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.