MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Köylerin Sorunlarını Yerinde İnceliyor

NEVŞEHİR 15.02.2018 - 20:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Köylerin Sorunlarını Yerinde İnceliyor

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Köylerini gezerek, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.
  Vali Aktaş’ın Ürgüp İlçesi köyleri ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Başkanı Levent Ak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ile ilgili köy muhtarı eşlik etti.   Vali İlhami Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte Ürgüp İlçesi köylerini gezerek, bir süre incelemelerde bulundu. Köylerin ekonomik ve genel yapısı hakkında köy muhtarından bilgiler aldı. Köy halkının sorun ve taleplerini dinlediği vatandaşlarla da sohbetler gerçekleştirdi.   Vali Aktaş, incelemelerine Ürgüp İlçesine bağlı Şahinefendi Köyü, Taşkınpaşa Köyü, Cemil Köyü ve Mustafapaşa Köyü ile devam etti. Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyetin köy gezilerinden ve kendileri ile bir araya gelmesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden köy halkı, heyete teşekkür ettiler.   Köy muhtarları ise, sorunların yerinde çözümü noktasında gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı Vali Aktaş’a memnuniyetlerini ifade ilettiler.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp Köylerini gezerek, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

 

Vali Aktaş’ın Ürgüp İlçesi köyleri ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Başkanı Levent Ak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ile ilgili köy muhtarı eşlik etti.

 

Vali İlhami Aktaş, beraberindeki heyet ile birlikte Ürgüp İlçesi köylerini gezerek, bir süre incelemelerde bulundu. Köylerin ekonomik ve genel yapısı hakkında köy muhtarından bilgiler aldı. Köy halkının sorun ve taleplerini dinlediği vatandaşlarla da sohbetler gerçekleştirdi.

 

Vali Aktaş, incelemelerine Ürgüp İlçesine bağlı Şahinefendi Köyü, Taşkınpaşa Köyü, Cemil Köyü ve Mustafapaşa Köyü ile devam etti. Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyetin köy gezilerinden ve kendileri ile bir araya gelmesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden köy halkı, heyete teşekkür ettiler.

 

Köy muhtarları ise, sorunların yerinde çözümü noktasında gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı Vali Aktaş’a memnuniyetlerini ifade ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.