MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Kur’an kursu öğrencileri ile iftar yaptı

NEVŞEHİR 28.05.2019 - 06:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Kur’an kursu öğrencileri ile iftar yaptı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş ile oğlu Ahmet Aktaş, Nevşehir Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında Şeyh-ülKurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursunda düzenlenen iftar programına katıldı.
  Kurs öğrencileri ve davetliler ile birlikte yapılan iftarın programı, açılan oruçların ardından, İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından edilen hatim duaları ile devam etti.   Şeyh-ülKurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursu Yöneticisi Ömer Yiğit’ten kursiyer eğitimi ve kursun durumu ile hakkında bilgiler alan Vali Aktaş, kursiyer öğrencilerle yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etti, istek ve taleplerini dinleyerek, Ramazan aylarını tebrik etti, öğrencilere başarılar diledi.   Kurs Yöneticisi Yiğit, kurs hocaları ve kursiyer öğrenciler, başta Vali İlhami Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara iftar programına katılımlarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.   İftar programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Acıgöl Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Müftüsü Yakup Öztürk ve eşi Şükran Öztürk, Diyanet İşleri Başkanı Danışmanı Ahmet Belada, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Şeyh-ülKurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursu Yöneticisi Ömer Yiğit ile kurs hocaları ve kursiyer öğrenciler katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş ile oğlu Ahmet Aktaş, Nevşehir Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabasında Şeyh-ülKurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursunda düzenlenen iftar programına katıldı.

 

Kurs öğrencileri ve davetliler ile birlikte yapılan iftarın programı, açılan oruçların ardından, İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından edilen hatim duaları ile devam etti.

 

Şeyh-ülKurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursu Yöneticisi Ömer Yiğit’ten kursiyer eğitimi ve kursun durumu ile hakkında bilgiler alan Vali Aktaş, kursiyer öğrencilerle yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet etti, istek ve taleplerini dinleyerek, Ramazan aylarını tebrik etti, öğrencilere başarılar diledi.

 

Kurs Yöneticisi Yiğit, kurs hocaları ve kursiyer öğrenciler, başta Vali İlhami Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara iftar programına katılımlarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür ettiler.

 

İftar programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Acıgöl Kaymakam Vekili İsmail Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Müftüsü Yakup Öztürk ve eşi Şükran Öztürk, Diyanet İşleri Başkanı Danışmanı Ahmet Belada, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Şeyh-ülKurra İbrahim Tanrıkulu Kur’an Kursu Yöneticisi Ömer Yiğit ile kurs hocaları ve kursiyer öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.