Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, ‘MEDAŞ ile gururlandık’

NEVŞEHİR 11.02.2019 - 13:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, ‘MEDAŞ ile gururlandık’

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir 2. Bölge MEDAŞ İşletmesine ziyarette bulundu.
  Ziyarette; Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Nevşehir İşletme Sorumlusu Sefa Teryaki, Vali İlhami Aktaş’a işletme faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.   Vali Aktaş, 2. Bölge Sorumlusu Teryaki’den, İlimizin tarımsal elektrik kullanımı, köylerin elektrik kullanımı, arızaları ile sorunlarının olup olmadığı konularında bilgiler aldı.   Vali İlhami Aktaş ayrıca; Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) tarafından ‘Müşteri Memnuniyet Anketi’ İl bazı sıralamasında Kasım ayında üçüncü sırada, Aralık ayında ise zirveye yerleşerek, birinci olmaları nedeniyle Nevşehir MEDAŞ İşletme çalışanlarına başarılarından dolayı teşekkür etti. Dağıtım şirketleri bazında ise 2018 yılı tamamında Meram Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin 21 Dağıtım Şirketi arasında ikinci olmasının ilimiz ve bölgemiz açısından gurur verici olduğunu ifade etti.   Anket çalışmasında 186 Çağrı Merkezini arayan vatandaşların Arıza işlemleri, Müşterilerin bilgilendirilmesi, Aydınlatma işlemleri ve Sayaç işlemleri gibi faaliyetlerin sonuçlarının değerlendirildiğini söyleyen Teryaki, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini iletti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir 2. Bölge MEDAŞ İşletmesine ziyarette bulundu.

 

Ziyarette; Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Nevşehir İşletme Sorumlusu Sefa Teryaki, Vali İlhami Aktaş’a işletme faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulundu.

 

Vali Aktaş, 2. Bölge Sorumlusu Teryaki’den, İlimizin tarımsal elektrik kullanımı, köylerin elektrik kullanımı, arızaları ile sorunlarının olup olmadığı konularında bilgiler aldı.

 

Vali İlhami Aktaş ayrıca; Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) tarafından ‘Müşteri Memnuniyet Anketi’ İl bazı sıralamasında Kasım ayında üçüncü sırada, Aralık ayında ise zirveye yerleşerek, birinci olmaları nedeniyle Nevşehir MEDAŞ İşletme çalışanlarına başarılarından dolayı teşekkür etti. Dağıtım şirketleri bazında ise 2018 yılı tamamında Meram Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin 21 Dağıtım Şirketi arasında ikinci olmasının ilimiz ve bölgemiz açısından gurur verici olduğunu ifade etti.

 

Anket çalışmasında 186 Çağrı Merkezini arayan vatandaşların Arıza işlemleri, Müşterilerin bilgilendirilmesi, Aydınlatma işlemleri ve Sayaç işlemleri gibi faaliyetlerin sonuçlarının değerlendirildiğini söyleyen Teryaki, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.