Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Müftülüğün İftar Programına Katıldı

NEVŞEHİR 01.06.2018 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Müftülüğün İftar Programına Katıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi tarafından organize dilen iftar programına katıldı.
  Emniyet Tesisleri Topuzluhan’da düzenlenen iftar programına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, Nevşehir Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Zeki Sayar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Uzman Hüseyin Yıldız, İrşat ekibinden Kırıkkale, Kırşehir Kayseri, Niğde ve Aksaray İl Müftüleri, iş adamları, daire müdürleri ile müftülük personeli ve davetliler katıldı.   Akşam ezanının okunması ile orucunu açan davetlilere bu süreçte Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ramazan ayına özel olarak hazırlanan sinevizyon izletildi.   Kur’an-ı Kerim ve duaların okunduğu programda Vali Aktaş, Ramazan ayının Müslümanlar için önemine değinerek, birlikte yapılan iftarların toplumları daha da kaynaştırdığını ve birleştirdiğini söyledi ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.   İl Müftüsü Yakup Öztürk ise, programa iştirak eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve davete katılanlara teşekkür ederek, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Akabinde ise Vali Aktaş, iftara katkılarından dolayı Hayırsever iş adamı Durmuş Sonugelen’e plaket takdiminde bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi tarafından organize dilen iftar programına katıldı.

 

Emniyet Tesisleri Topuzluhan’da düzenlenen iftar programına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, Nevşehir Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Zeki Sayar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Uzman Hüseyin Yıldız, İrşat ekibinden Kırıkkale, Kırşehir Kayseri, Niğde ve Aksaray İl Müftüleri, iş adamları, daire müdürleri ile müftülük personeli ve davetliler katıldı.

 

Akşam ezanının okunması ile orucunu açan davetlilere bu süreçte Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ramazan ayına özel olarak hazırlanan sinevizyon izletildi.

 

Kur’an-ı Kerim ve duaların okunduğu programda Vali Aktaş, Ramazan ayının Müslümanlar için önemine değinerek, birlikte yapılan iftarların toplumları daha da kaynaştırdığını ve birleştirdiğini söyledi ve programda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

İl Müftüsü Yakup Öztürk ise, programa iştirak eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve davete katılanlara teşekkür ederek, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Akabinde ise Vali Aktaş, iftara katkılarından dolayı Hayırsever iş adamı Durmuş Sonugelen’e plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.