Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, ‘Muhtarlarımızla birlikteyiz’

NEVŞEHİR 26.11.2018 - 16:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, ‘Muhtarlarımızla birlikteyiz’

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında, merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla yemekli toplantı yapıldı.
  Nevşehir Valiliği’nin organizasyonuyla Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Vali İlhami Aktaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.   Toplantıda, muhtarların istek ve taleplerini alan Vali Aktaş, yeni dönemde aday olacak muhtarlara, başarılar ve kolaylıklar dileyerek, “Bu güne kadar ilimize, kendi mahallesine hizmet eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.   Toplantının sonunda söz alan muhtarlar ise yapılan çalışmalar ve düzenlenen program için Vali Aktaş’a teşekkür ettiler.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında, merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla yemekli toplantı yapıldı.

 

Nevşehir Valiliği’nin organizasyonuyla Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Vali İlhami Aktaş, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.

 

Toplantıda, muhtarların istek ve taleplerini alan Vali Aktaş, yeni dönemde aday olacak muhtarlara, başarılar ve kolaylıklar dileyerek, “Bu güne kadar ilimize, kendi mahallesine hizmet eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantının sonunda söz alan muhtarlar ise yapılan çalışmalar ve düzenlenen program için Vali Aktaş’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.