MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Öğretmenevi inşaatında incelemede bulundu

NEVŞEHİR 08.12.2018 - 10:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Öğretmenevi inşaatında incelemede bulundu

Nevşehir’de 23 Nisan 2015 tarihinde yapımına başlanan yeni öğretmenevi çalışmalarında son aşamaya gelindi.
  Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından 2015 Yatırım Programı Kapsamına alınan ve Avanos yolu üzerinde Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinin hemen arkasında yer alan 14 katlı yeni Nevşehir öğretmenevinin önümüzdeki günlerde faaliyete geçmesi bekleniyor. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ilimize kazandırılan yeni öğretmenevi inşaatını gezerek binanın son durumu ve eksikleri hakkında yetkililerden bilgi alarak, modern donanıma sahip yeni öğretmenevinin en kısa sürede hizmete açılması hususunda talimat verdi. Öğretmenevi inşaatı incelemelerinde Vali Aktaş’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir eşlik etti.
Nevşehir’de 23 Nisan 2015 tarihinde yapımına başlanan yeni öğretmenevi çalışmalarında son aşamaya gelindi.

 

Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından 2015 Yatırım Programı Kapsamına alınan ve Avanos yolu üzerinde Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinin hemen arkasında yer alan 14 katlı yeni Nevşehir öğretmenevinin önümüzdeki günlerde faaliyete geçmesi bekleniyor.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, ilimize kazandırılan yeni öğretmenevi inşaatını gezerek binanın son durumu ve eksikleri hakkında yetkililerden bilgi alarak, modern donanıma sahip yeni öğretmenevinin en kısa sürede hizmete açılması hususunda talimat verdi.

Öğretmenevi inşaatı incelemelerinde Vali Aktaş’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.