Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Pazarcılar Odası ve Pazaryerini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 14.03.2017 - 12:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Pazarcılar Odası ve Pazaryerini Ziyaret Etti

Vali Aktaş, ilimizdeki Türkiye’nin en modern pazaryerinde incelemeler de bulunarak aynı zamanda Nevşehir Pazarcılar Odasını ziyaret etti.
Vali Aktaş, ilimizdeki Türkiye’nin en modern pazaryerinde incelemeler de bulunarak aynı zamanda Nevşehir Pazarcılar Odasını ziyaret etti.   Vali Aktaş, pazaryeri girişinde Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen tarafından karşılandı.   Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’den Pazaryeri hakkında bilgiler alan Vali Aktaş yapılan hizmetleri yerinde inceledi satış tezgahlarını gezdi.   Ayrıca, Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin toplumsal uyum beceri ve hayat bilgisi derslerinden öğrendiklerinin doğal ortamlarda sergilemek amacıyla Pazar yerinde meyve ve sebze tezgahların da vatandaşlara satış yapmak amacıyla açtıkları standı Vali Aktaş ziyaret ederek satış yapan öğrencileri selamladı onlarla yakından ilgilendi bir süre sohbet etti ve öğrencilerden alış veriş yaptı, öğrenciler Vali Aktaş ile alış veriş yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.     İncelemelerin ardından, İlimiz Valisi İlhami Aktaş, pazaryerini Birlik Başkanı İsmail Ördüve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ile birlikte satış yapan pazarcı esnafı selamladı onlara hayırlı işler temennisinde bulundu. Pazaryerindeki çalışmaları yerinde gören Vali Aktaş, Pazaryerindeki çay evinde çay içip orada bulunan vatandaş ve pazarcı esnaflarıyla da sohbet etti istek ve taleplerini dinledi.   Daha sonra Nevşehir Pazarcılar Odasına ziyarette bulundu, oda yönetimiyle görüşen Vali Aktaş, Başkanı Özmen’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin sonunda ise Pazar girişindeki lokma tatlıcısını daveti üzerine ziyaret eden Vali Aktaş, tatlıcı ile bir süre görüştü işlerinde kolaylıklar diledi. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade ettiler.  
Vali Aktaş, ilimizdeki Türkiye’nin en modern pazaryerinde incelemeler de bulunarak aynı zamanda Nevşehir Pazarcılar Odasını ziyaret etti.

Vali Aktaş, ilimizdeki Türkiye’nin en modern pazaryerinde incelemeler de bulunarak aynı zamanda Nevşehir Pazarcılar Odasını ziyaret etti.

 

Vali Aktaş, pazaryeri girişinde Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen tarafından karşılandı.

 

Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’den Pazaryeri hakkında bilgiler alan Vali Aktaş yapılan hizmetleri yerinde inceledi satış tezgahlarını gezdi.

 

Ayrıca, Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin toplumsal uyum beceri ve hayat bilgisi derslerinden öğrendiklerinin doğal ortamlarda sergilemek amacıyla Pazar yerinde meyve ve sebze tezgahların da vatandaşlara satış yapmak amacıyla açtıkları standı Vali Aktaş ziyaret ederek satış yapan öğrencileri selamladı onlarla yakından ilgilendi bir süre sohbet etti ve öğrencilerden alış veriş yaptı, öğrenciler Vali Aktaş ile alış veriş yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.  

 

İncelemelerin ardından, İlimiz Valisi İlhami Aktaş, pazaryerini Birlik Başkanı İsmail Ördüve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ile birlikte satış yapan pazarcı esnafı selamladı onlara hayırlı işler temennisinde bulundu. Pazaryerindeki çalışmaları yerinde gören Vali Aktaş, Pazaryerindeki çay evinde çay içip orada bulunan vatandaş ve pazarcı esnaflarıyla da sohbet etti istek ve taleplerini dinledi.

 

Daha sonra Nevşehir Pazarcılar Odasına ziyarette bulundu, oda yönetimiyle görüşen Vali Aktaş, Başkanı Özmen’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretin sonunda ise Pazar girişindeki lokma tatlıcısını daveti üzerine ziyaret eden Vali Aktaş, tatlıcı ile bir süre görüştü işlerinde kolaylıklar diledi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.