Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Sakatlar Derneğini Ziyaret Etti

GÜNCEL 10.05.2018 - 16:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Sakatlar Derneğini Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şubesi’ni ziyaret etti.
  Vali Aktaş, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Devletimiz engelliler ile ilgili maddi açıdan ve ekipman açısından önemli katkılar sağlıyor diyen Vali Aktaş: “Bizim için önemli olan engellilerin iş ve günlük hayatlarında sürdürebilecek imkânları vermek. Ulaşım ve diğer aktivitelerde rahatlıkla bulunmalarını sağlamaktır” dedi.   Vali Aktaş: “Engelliler Haftası nedeniyle sizleri tekrar ziyaret ederek, varsa sorunlarınıza yerinde beraber çözüm bulmak, sizlerle hasbihal etmek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik” dedi.   Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Altıntaş: “Bu anlamlı günde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve kendilerine gösterdiği ilgi ve destekleri nedeniyle Vali Aktaş’a teşekkür etti. Ziyaretlerinde Vali Aktaş’a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.   Ziyaret bir süre sohbetin ardından sona erdi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şubesi’ni ziyaret etti.

 

Vali Aktaş, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Devletimiz engelliler ile ilgili maddi açıdan ve ekipman açısından önemli katkılar sağlıyor diyen Vali Aktaş: “Bizim için önemli olan engellilerin iş ve günlük hayatlarında sürdürebilecek imkânları vermek. Ulaşım ve diğer aktivitelerde rahatlıkla bulunmalarını sağlamaktır” dedi.

 

Vali Aktaş: “Engelliler Haftası nedeniyle sizleri tekrar ziyaret ederek, varsa sorunlarınıza yerinde beraber çözüm bulmak, sizlerle hasbihal etmek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik” dedi.

 

Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Altıntaş: “Bu anlamlı günde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve kendilerine gösterdiği ilgi ve destekleri nedeniyle Vali Aktaş’a teşekkür etti. Ziyaretlerinde Vali Aktaş’a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.

 

Ziyaret bir süre sohbetin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.