MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, seçim güvenliği toplantısına katıldı

GÜNCEL 24.01.2019 - 09:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, seçim güvenliği toplantısına katıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirilen “Seçim Güvenliği Toplantısı” na katıldı.
  2972 sayılı Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimleri Hakkında Kanun’un 8’inci maddesinin birinci fıkrası doğrultusunda Mahalli İdareler Seçimlerinin 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacağına dair Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 1036 No.lu kararı, 26.10.2018 tarihinde Resmi Gazete’ de yayımlandı.   Bu kapsamda; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan, 2972 sayılı Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimleri Hakkında Kanun gereğince, seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılmasının temini amacıyla oylama öncesi, günü ve sonrasında valiliklerce alınacak önlemleri görüşerek, değerlendirmek ve gerekli koordinasyonu sağlamak amacıyla Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde toplantı düzenlendi.   Toplantıya, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay katıldı.   31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçiminde, seçim güvenliğine ilişkin alınan ve alınacak tüm tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda, vatandaşların hür iradelerinin sandığa yansıtılabilmesi, seçimlerin ülke genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi için bilgilendirmeler yapıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirilen “Seçim Güvenliği Toplantısı” na katıldı.

 

2972 sayılı Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimleri Hakkında Kanun’un 8’inci maddesinin birinci fıkrası doğrultusunda Mahalli İdareler Seçimlerinin 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacağına dair Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 1036 No.lu kararı, 26.10.2018 tarihinde Resmi Gazete’ de yayımlandı.

 

Bu kapsamda; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan, 2972 sayılı Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimleri Hakkında Kanun gereğince, seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılmasının temini amacıyla oylama öncesi, günü ve sonrasında valiliklerce alınacak önlemleri görüşerek, değerlendirmek ve gerekli koordinasyonu sağlamak amacıyla Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde toplantı düzenlendi.

 

Toplantıya, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit ile İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay katıldı.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçiminde, seçim güvenliğine ilişkin alınan ve alınacak tüm tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda, vatandaşların hür iradelerinin sandığa yansıtılabilmesi, seçimlerin ülke genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi için bilgilendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.