MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, 'Şehit ailelerimizin yanındayız'

GÜNCEL 29.06.2019 - 09:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, 'Şehit ailelerimizin yanındayız'

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Merkeze bağlı Boğaz Köyünde ikamet eden Şehit Murat Şahin’in Şehadete erişinin yıl dönümü nedeniyle, şehit ailesini yalnız bırakmadı.
  Vali Aktaş, 1993 yılında şehadet mertebesine ulaşan Şehit Murat Şahin’in babası Mahmut Şahin’in evine ziyarette bulunarak, akşam yemeğinde bir araya geldi.   Şehitlerimizin emanetlerinin her zaman yerinin farklı olduğunu ifade eden Vali Aktaş, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü kimsenin bozamayacağını belirtti ve başsağlığı dileklerini yineleyerek, şehide Allah’tan rahmet ve ailesine de sabırlar diledi. İstek ve taleplerini de dinleyerek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.   Baba Mahmut Şahin ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “Şehidimizin acısı büyük. Ancak devletimiz bu süreçte yanımızda olduğunu htirerek, büyüklüğünü gösterdi. Siz Valimiz başta olmak üzere herkes bize çok destek oldu. Bugünde bizim davetimizi kırmayarak evimize teşrif ettiniz, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   Şehit ailesi ziyaretlerinde Vali Aktaş’a, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürlüğünden Lojistik Şube Müdürü Sedat Göktaş ve Trafik Şube Müdürü Haluk Helvacı, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Merkeze bağlı Boğaz Köyünde ikamet eden Şehit Murat Şahin’in Şehadete erişinin yıl dönümü nedeniyle, şehit ailesini yalnız bırakmadı.

 

Vali Aktaş, 1993 yılında şehadet mertebesine ulaşan Şehit Murat Şahin’in babası Mahmut Şahin’in evine ziyarette bulunarak, akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Şehitlerimizin emanetlerinin her zaman yerinin farklı olduğunu ifade eden Vali Aktaş, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü kimsenin bozamayacağını belirtti ve başsağlığı dileklerini yineleyerek, şehide Allah’tan rahmet ve ailesine de sabırlar diledi. İstek ve taleplerini de dinleyerek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

 

Baba Mahmut Şahin ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “Şehidimizin acısı büyük. Ancak devletimiz bu süreçte yanımızda olduğunu htirerek, büyüklüğünü gösterdi. Siz Valimiz başta olmak üzere herkes bize çok destek oldu. Bugünde bizim davetimizi kırmayarak evimize teşrif ettiniz, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Şehit ailesi ziyaretlerinde Vali Aktaş’a, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürlüğünden Lojistik Şube Müdürü Sedat Göktaş ve Trafik Şube Müdürü Haluk Helvacı, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.