MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Şehit Ailelerine Bayram Ziyaretinde Bulundu

NEVŞEHİR 02.09.2017 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Şehit Ailelerine Bayram Ziyaretinde Bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerine ve gazi ailesine bayram ziyaretinde bulundu.
    Vali Aktaş, bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu hayatını kaybeden Şehit Er Serkan Tosun ve askeri görevi esnasında araç devrilmesi sonucu şehit olan Yunus Yılmaz’ın ailesine ayrıca terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanarak gazi olan Gazi Muharrem Dursun’u evinde ziyarette bulunarak bayramlarını tebrik etti. Ziyaretinde şehit yakınlarına birlik beraberlik mesajı veren Vali İlhami Aktaş, "Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları birer emanettir ve bu emanetlere devlet olarak her daim sahip çıkılacaktır ayrıca bu uğurda yaralanarak çeşitli uzuvlarını kaybeden gazilere de sağlıklı güzel günler diliyorum" dedi. Şehit yakınları ve Gazi Muharrem Dursun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş'a teşekkür ettiler. Ziyaretlerinde Aktaş'a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.   
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerine ve gazi ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

 

 

Vali Aktaş, bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu hayatını kaybeden Şehit Er Serkan Tosun ve askeri görevi esnasında araç devrilmesi sonucu şehit olan Yunus Yılmaz’ın ailesine ayrıca terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanarak gazi olan Gazi Muharrem Dursun’u evinde ziyarette bulunarak bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretinde şehit yakınlarına birlik beraberlik mesajı veren Vali İlhami Aktaş, "Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları birer emanettir ve bu emanetlere devlet olarak her daim sahip çıkılacaktır ayrıca bu uğurda yaralanarak çeşitli uzuvlarını kaybeden gazilere de sağlıklı güzel günler diliyorum" dedi.

Şehit yakınları ve Gazi Muharrem Dursun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş'a teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinde Aktaş'a, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.