Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Şehit Demet Sezen İHL Öğrencileriyle Buluştu

NEVŞEHİR 26.02.2018 - 21:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Şehit Demet Sezen İHL Öğrencileriyle Buluştu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
  Vali İlhami Aktaş, AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte katılığı programa; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Rıza Örtlek, AK Parti Nevşehir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Kemikkıran ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.   Öğrencilerle okulda öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Aktaş, öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilere derslerinin durumunu sordu.   Vali Aktaş; “Buradaki zamanınızı iyi değerlendirin. İyi ve düzenli çalışırsanız başarılı olursunuz. Çok değil, düzenli çalışın ve kendinize de zaman ayırın. Sizlerin bunları yaptıktan sonra başarılı olacağınıza inanıyorum ve derslerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

Vali İlhami Aktaş, AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte katılığı programa; İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Rıza Örtlek, AK Parti Nevşehir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Kemikkıran ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Öğrencilerle okulda öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Aktaş, öğrencilerle sohbet etti ve öğrencilere derslerinin durumunu sordu.

 

Vali Aktaş; “Buradaki zamanınızı iyi değerlendirin. İyi ve düzenli çalışırsanız başarılı olursunuz. Çok değil, düzenli çalışın ve kendinize de zaman ayırın. Sizlerin bunları yaptıktan sonra başarılı olacağınıza inanıyorum ve derslerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.