Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Şehit Yakınları ve Gaziler ile Buluştu

GÜNCEL 15.07.2018 - 19:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Şehit Yakınları ve Gaziler ile Buluştu

Nevşehir Valiliği tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizesi ile şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Restoranda gerçekleştirilen yemeğe, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Oğlu Ahmet Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, 15 Temmuz Gazileri Yüksel Serbest, Hasan Yazanel, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.   Valisi İlhami Aktaş; “Çok muhterem şehit ailesi annelerimiz, babalarımız, evlatlarımız, gazilerimiz, sayın milletvekillerimiz, belediye başkanımız, programa teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.   Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla; kalkışmanın hiçbir zaman unutulmaması, genç beyinlerden, akıllardan silinmemesi, yapılan ihanetin her yıl hatırlanması için 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanacak.   Diğer resmi günlerimiz gibi tatil olarak meclisimizde kabul edilmiş olup, bu etkinliklerin her yıl kutlama merasimleri düzenlenecektir.   Allah bir daha 15 Temmuzları bize yaşatmasın, sizlerin de asla bu alçakça girişimi unutmamanızı istiyorum. Bu gibi programlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde her yıl devam edecektir.   Programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, şehit ailesi annelerimizin, babalarımızın ellerinden, çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum” dedi.   Daha sonra Vali Aktaş, yemek masalarını gezerek, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi. İstek ve taleplerini dinledi.
Nevşehir Valiliği tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizesi ile şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Restoranda gerçekleştirilen yemeğe, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Oğlu Ahmet Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, 15 Temmuz Gazileri Yüksel Serbest, Hasan Yazanel, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

 

Valisi İlhami Aktaş; “Çok muhterem şehit ailesi annelerimiz, babalarımız, evlatlarımız, gazilerimiz, sayın milletvekillerimiz, belediye başkanımız, programa teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla; kalkışmanın hiçbir zaman unutulmaması, genç beyinlerden, akıllardan silinmemesi, yapılan ihanetin her yıl hatırlanması için 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanacak.

 

Diğer resmi günlerimiz gibi tatil olarak meclisimizde kabul edilmiş olup, bu etkinliklerin her yıl kutlama merasimleri düzenlenecektir.

 

Allah bir daha 15 Temmuzları bize yaşatmasın, sizlerin de asla bu alçakça girişimi unutmamanızı istiyorum. Bu gibi programlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde her yıl devam edecektir.

 

Programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, şehit ailesi annelerimizin, babalarımızın ellerinden, çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum” dedi.

 

Daha sonra Vali Aktaş, yemek masalarını gezerek, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi. İstek ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.