MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Sevgi Evlerinde ki Çocuklarla Buluştu

NEVŞEHİR 07.06.2018 - 15:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Sevgi Evlerinde ki Çocuklarla Buluştu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla iftar sonrası Ürgüp’te bir araya geldi.
  Ürgüp’te bir turistik restoranda düzenlenen programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile Eşi Songül Aktaş ve Oğlu Ahmet Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’in Eşi Nagihan Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Eşi Sevda Bağlı, Ürgüp Kaymakamın Mehmet Maraşlı ve Eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve Eşi İlknur Şener katıldı.   Vali Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Sevgi Evinde kalan çocukların Ramazanlarını tebrik ederek, onlarla yakından ilgilendi bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.   Vali Aktaş, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.   Çocuklar ise iftar programı dolayısıyla bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş’a ve beraberindeki konuklara teşekkür ettiler
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla iftar sonrası Ürgüp’te bir araya geldi.

 

Ürgüp’te bir turistik restoranda düzenlenen programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile Eşi Songül Aktaş ve Oğlu Ahmet Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’in Eşi Nagihan Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın Eşi Sevda Bağlı, Ürgüp Kaymakamın Mehmet Maraşlı ve Eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener ve Eşi İlknur Şener katıldı.

 

Vali Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Sevgi Evinde kalan çocukların Ramazanlarını tebrik ederek, onlarla yakından ilgilendi bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

 

Vali Aktaş, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Çocuklar ise iftar programı dolayısıyla bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş’a ve beraberindeki konuklara teşekkür ettiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.