MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş'tan Hayırsever Vatandaşa Ziyaret

NEVŞEHİR 30.01.2018 - 11:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş'tan Hayırsever Vatandaşa Ziyaret

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Nevşehirli Hayırsever Atıf Bilgin Bey’i yerinde ziyaret etti.
  Ziyarette Vali Aktaş, Hayırsever Atıf Bilgin Bey’e Nevşehir için gerek sağlık gerekse diğer alanlarda yapmış olduğu hayırlı müesseselerden dolayı teşekkür etti. Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise Nevşehir’in hayırseverlerle dolu olduğunu dile getirerek Nevşehir’e hayırseverlerin yatırımlarının giderek arttığını ifade etti ve Bilgin Ailesine hayırlı işlere vesile olması nedeniyle teşekkür etti.   Atıf Bilgin Bey ise Vali İlhami Aktaş ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve beraberinde Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Nevşehirli Hayırsever Atıf Bilgin Bey’i yerinde ziyaret etti.

 

Ziyarette Vali Aktaş, Hayırsever Atıf Bilgin Bey’e Nevşehir için gerek sağlık gerekse diğer alanlarda yapmış olduğu hayırlı müesseselerden dolayı teşekkür etti. Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise Nevşehir’in hayırseverlerle dolu olduğunu dile getirerek Nevşehir’e hayırseverlerin yatırımlarının giderek arttığını ifade etti ve Bilgin Ailesine hayırlı işlere vesile olması nedeniyle teşekkür etti.

 

Atıf Bilgin Bey ise Vali İlhami Aktaş ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.