MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş'tan Sağlık Müdürlüğüne ziyaret

NEVŞEHİR 31.03.2020 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş'tan Sağlık Müdürlüğüne ziyaret

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.   Fedakârca çalışmaları nedeniyle İl Sağlık Müdürü ve personellerine moral ve motivasyon amaçlı ziyarette bulunan Vali Aktaş, hastanede verilen nitelikli sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi ve istek ve taleplerini de dinledi.   İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve sağlık çalışanları ise yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.   Vali Aktaş’ın ziyaretlerinde; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Diş Hekimi Hastanesi Başhekimi Dt. İlkay Akgün, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin ve Nevşehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hakan Gürbüz Polat hazır bulundu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

Fedakârca çalışmaları nedeniyle İl Sağlık Müdürü ve personellerine moral ve motivasyon amaçlı ziyarette bulunan Vali Aktaş, hastanede verilen nitelikli sağlık hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi ve istek ve taleplerini de dinledi.

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve sağlık çalışanları ise yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

 

Vali Aktaş’ın ziyaretlerinde; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Diş Hekimi Hastanesi Başhekimi Dt. İlkay Akgün, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin ve Nevşehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hakan Gürbüz Polat hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.