Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş’tan Tekno Bims’e Ziyaret

NEVŞEHİR 18.10.2016 - 23:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş’tan Tekno Bims’e Ziyaret

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ilimizin önemli kuruluşlarından olan Tekno Bims’i ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ilimizin önemli kuruluşlarından olan Tekno Bims’i ziyaret etti. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Çardak yolunda bulunan ve Nevşehir’in önemli kuruluşlarından olan Tekno Bims’i ziyaret ederek burada şirket sahipleri Serhat Sonugelen ve Murat Sonugelen’den fabrikanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a bilgiler veren Serhat ve Murat Sonugelen kardeşler bims sektöründe Nevşehir’in Türkiye’de büyük söz sahibi olduğunu ve bu sektörde her geçen gün daha da büyüyerek çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederken Vali Aktaş’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Vali İlhami Aktaş ise burada yaptığı açıklamada Nevşehir’in Türkiye’de bims sektöründe söz sahibi olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtirken Sonugelen kardeşlere de çalışmalarında başarılar diledi. 
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ilimizin önemli kuruluşlarından olan Tekno Bims’i ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ilimizin önemli kuruluşlarından olan Tekno Bims’i ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün Çardak yolunda bulunan ve Nevşehir’in önemli kuruluşlarından olan Tekno Bims’i ziyaret ederek burada şirket sahipleri Serhat Sonugelen ve Murat Sonugelen’den fabrikanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a bilgiler veren Serhat ve Murat Sonugelen kardeşler bims sektöründe Nevşehir’in Türkiye’de büyük söz sahibi olduğunu ve bu sektörde her geçen gün daha da büyüyerek çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederken Vali Aktaş’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali İlhami Aktaş ise burada yaptığı açıklamada Nevşehir’in Türkiye’de bims sektöründe söz sahibi olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtirken Sonugelen kardeşlere de çalışmalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.