MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Tekno Bims fabrikasını ziyaret etti

GÜNCEL 10.09.2019 - 09:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, Tekno Bims fabrikasını ziyaret etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaf ziyaretleri kapsamında ilimizin önemli kuruluşlarından olan Tekno Bims’i ziyaret etti.
  Vali İlhami Aktaş ve beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Hac ibadetini yerine getirerek, kutsal topraklardan dönen Tekno Bims sahibi Murat Sonugelen’i ziyaret ederek, ibadetlerinin kabul olması temennisinde bulundu ve iş yeri hakkında bilgiler aldı. Bir süre sohbetin ardından, işlerinde hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.   Serhat ve Murat Sonugelen kardeşler, Vali İlhami Aktaş’a ve beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’e, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.   Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinde; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’te eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, esnaf ziyaretleri kapsamında ilimizin önemli kuruluşlarından olan Tekno Bims’i ziyaret etti.

 

Vali İlhami Aktaş ve beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Hac ibadetini yerine getirerek, kutsal topraklardan dönen Tekno Bims sahibi Murat Sonugelen’i ziyaret ederek, ibadetlerinin kabul olması temennisinde bulundu ve iş yeri hakkında bilgiler aldı. Bir süre sohbetin ardından, işlerinde hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

Serhat ve Murat Sonugelen kardeşler, Vali İlhami Aktaş’a ve beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’e, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinde; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’te eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.