Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, ‘Teşekkürler Nevşehir’

GÜNCEL 27.05.2020 - 00:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, ‘Teşekkürler Nevşehir’

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş sokağa çıkma kısıtlamasına uyan tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş; Korona virüsle mücadele kapsamında 23-24-25-26 Mayıs 2020 tarihlerinde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına uyan Nevşehirli hemşerilerimiz için “Teşekkürler Nevşehir” dedi.   Vali Aktaş, Korona virüs salgını tehlikesinden vatandaşlarımızın sağlığının korunması için alınan tedbirler kapsamında, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında görev alan tüm personele, hizmete devam eden esnafa, başta Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fırıncılar Odası, Muhtarlar Derneği, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Eczacılar Odası, Ziraat Odası olmak üzere görev alan tüm sivil toplum kuruluşlarına ve sokağa çıkma yasağına duyarlı olan Nevşehirli hemşehrilerimize teşekkürlerini ileterek, nice sağlıklı, mutlu bayramlara ulaşmalarını temenni etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş sokağa çıkma kısıtlamasına uyan tüm Nevşehir halkına teşekkür etti.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş; Korona virüsle mücadele kapsamında 23-24-25-26 Mayıs 2020 tarihlerinde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına uyan Nevşehirli hemşerilerimiz için “Teşekkürler Nevşehir” dedi.

 

Vali Aktaş, Korona virüs salgını tehlikesinden vatandaşlarımızın sağlığının korunması için alınan tedbirler kapsamında, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında görev alan tüm personele, hizmete devam eden esnafa, başta Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fırıncılar Odası, Muhtarlar Derneği, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Eczacılar Odası, Ziraat Odası olmak üzere görev alan tüm sivil toplum kuruluşlarına ve sokağa çıkma yasağına duyarlı olan Nevşehirli hemşehrilerimize teşekkürlerini ileterek, nice sağlıklı, mutlu bayramlara ulaşmalarını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.