Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının Açılışına Katıldı

EĞİTİM 05.05.2018 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının Açılışına Katıldı

Nevşehir ili Avanos ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından organize edilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından açıldı.
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın katıldığı açılış programına Avanos İlçe Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Ali Bağ, öğrenciler ve davetliler katıldı.   Okul Müdürü Ali Bağ, Vali Aktaş’a Okulun durumu ve yaptıkları etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri ise Bilim Fuarına iştirak eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve protokol üyelerine, yaptıkları bilme yönelik çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.   Sergilenen proje stantlarını gezerek öğrencileri tebrik eden Vali Aktaş, projelerin ortaya çıkmasında emeğini ve enerjisini harcayan öğrencileri, onları destekleyen ve teşvik eden öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti. Vali Aktaş, öğrencilerin kendilerine olan özgüveninin artmasında bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu ve bilim yolunda yapılan bütün çalışmaları önemsediğini ve desteklediğini söyledi.   TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katılan Vali Aktaş’a, öğrenci ve öğretmenler ve okul idaresi teşekkür ettiler
Nevşehir ili Avanos ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından organize edilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından açıldı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın katıldığı açılış programına Avanos İlçe Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Ali Bağ, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Okul Müdürü Ali Bağ, Vali Aktaş’a Okulun durumu ve yaptıkları etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri ise Bilim Fuarına iştirak eden Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve protokol üyelerine, yaptıkları bilme yönelik çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

 

Sergilenen proje stantlarını gezerek öğrencileri tebrik eden Vali Aktaş, projelerin ortaya çıkmasında emeğini ve enerjisini harcayan öğrencileri, onları destekleyen ve teşvik eden öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti. Vali Aktaş, öğrencilerin kendilerine olan özgüveninin artmasında bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu ve bilim yolunda yapılan bütün çalışmaları önemsediğini ve desteklediğini söyledi.

 

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katılan Vali Aktaş’a, öğrenci ve öğretmenler ve okul idaresi teşekkür ettiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.