Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Türk Eğitim Sen'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 25.08.2016 - 11:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Türk Eğitim Sen'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Eğitim Sen sendikasına iadeyi ziyarette bulundu.
  NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Eğitim Sen sendikasına iadeyi ziyarette bulundu. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş iadeyi ziyaretlerine Türk Eğitim Sen sendikasını ziyaret ederek devam etti. Vali Aktaş’ı ziyarette Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve sendika yöneticileri karşılarken şube başkanı Mustafa Uğur sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Uğur, “ Sayın Valim öncelikle ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Türk Eğitim Sen sendikası olarak Nevşehir’de geniş bir kitleye sahibiz. Bizler sendika faaliyetlerimizin yanı sıra ilimizin sorunları ile de çalışmalar yapmaktayız. Sizleri göreve başlamasıyla birlikte Nevşehir’in sorunları ve özellikle eğitim sorunları ile ilgilendiğinizi biliyoruz. Bu anlamda üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise iadeyi ziyaretlerine devam ettiğini bu kapsamda Türk Eğitim Sen sendikasını ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ziyaretin anısına Vali İlhami Aktaş’a zırhlı Türk askeri hediyesi takdim etti. 
NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Eğitim Sen sendikasına iadeyi ziyarette bulundu.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Eğitim Sen sendikasına iadeyi ziyarette bulundu.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş iadeyi ziyaretlerine Türk Eğitim Sen sendikasını ziyaret ederek devam etti. Vali Aktaş’ı ziyarette Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve sendika yöneticileri karşılarken şube başkanı Mustafa Uğur sendika çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Uğur, “ Sayın Valim öncelikle ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Türk Eğitim Sen sendikası olarak Nevşehir’de geniş bir kitleye sahibiz. Bizler sendika faaliyetlerimizin yanı sıra ilimizin sorunları ile de çalışmalar yapmaktayız. Sizleri göreve başlamasıyla birlikte Nevşehir’in sorunları ve özellikle eğitim sorunları ile ilgilendiğinizi biliyoruz. Bu anlamda üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise iadeyi ziyaretlerine devam ettiğini bu kapsamda Türk Eğitim Sen sendikasını ziyaret etmekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ziyaretin anısına Vali İlhami Aktaş’a zırhlı Türk askeri hediyesi takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.