MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Türkü Evinde İncelemelerde Bulundu

NEVŞEHİR 22.06.2018 - 20:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Türkü Evinde İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kozaklı İlçesi Bağlıca Mahallesinde bulunan Türk evlerinde incelemelerde bulundu.
  Vali Aktaş’a incelemelerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mazhar Bağlı, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak ile Bağlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Uçar eşlik etti.   Kozaklı İlçesi Bağlıca Mahallesinde çok eski yerleşim yerlerinde Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen tarihi Türk evlerini yerinde inceleyerek yetkililerden evlerin durumu ile ilgili bilgi aldı. Vali Aktaş “il ve ilçelerimizde yerleşim yerlerinde özellikle mahallelerde bulunan asırlar öncesi dönemlere ait tarih ve kültürümüze ışık tutan yapıtlarımıza devlet ve vatandaşlar olarak sahip çıkmak, korumak hepimizin en başta gelen görevlerindendir” dedi.   Bağlıca Mahalle Muhtarı Uçar ise Vali Aktaş’a mahallelerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kozaklı İlçesi Bağlıca Mahallesinde bulunan Türk evlerinde incelemelerde bulundu.

 

Vali Aktaş’a incelemelerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mazhar Bağlı, Kozaklı Kaymakamı Halil Dalak ile Bağlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Uçar eşlik etti.

 

Kozaklı İlçesi Bağlıca Mahallesinde çok eski yerleşim yerlerinde Selçuklu döneminden günümüze kadar gelen tarihi Türk evlerini yerinde inceleyerek yetkililerden evlerin durumu ile ilgili bilgi aldı. Vali Aktaş “il ve ilçelerimizde yerleşim yerlerinde özellikle mahallelerde bulunan asırlar öncesi dönemlere ait tarih ve kültürümüze ışık tutan yapıtlarımıza devlet ve vatandaşlar olarak sahip çıkmak, korumak hepimizin en başta gelen görevlerindendir” dedi.

 

Bağlıca Mahalle Muhtarı Uçar ise Vali Aktaş’a mahallelerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.