Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, TÜRSAB Heyeti İle Kapadokya'da İftarda Bir Araya Geldi

NEVŞEHİR 29.05.2018 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, TÜRSAB Heyeti İle Kapadokya'da İftarda Bir Araya Geldi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya Nevşehir Kapadokya ziyaretleri kapsamında Avanos Hilton Hotel’de düzenlenen iftar programına katıldı.
  İftara Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İlçe Kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eroğlu, Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Coşkun Kırtıl ve TÜRSAB Medya İletişim Grup Başkanı Mesut Kanat ile turizm sektör temsilcileri katıldı.   Vali Aktaş, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, beraberindeki heyeti ve bölge turizmcileri ile doğa harikası Kapadokya’da beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek herkesin Ramazan Ayını tebrik etti ve Kapadokya Bölgesine yurtiçi-yurtdışı misafirlerin akın ettiği iyi bir turizm sezonu olması dileklerinde bulundu.   TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Bağlıkaya’da Kapadokya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirperverliğinden dolayı Vali Aktaş’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.   İftar programı bir süre sohbetin ardından sona erdi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya Nevşehir Kapadokya ziyaretleri kapsamında Avanos Hilton Hotel’de düzenlenen iftar programına katıldı.

 

İftara Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İlçe Kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eroğlu, Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Coşkun Kırtıl ve TÜRSAB Medya İletişim Grup Başkanı Mesut Kanat ile turizm sektör temsilcileri katıldı.

 

Vali Aktaş, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, beraberindeki heyeti ve bölge turizmcileri ile doğa harikası Kapadokya’da beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek herkesin Ramazan Ayını tebrik etti ve Kapadokya Bölgesine yurtiçi-yurtdışı misafirlerin akın ettiği iyi bir turizm sezonu olması dileklerinde bulundu.

 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Bağlıkaya’da Kapadokya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirperverliğinden dolayı Vali Aktaş’a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

İftar programı bir süre sohbetin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.