MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş Ürgüp İlçesinde Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

İLÇELER 13.06.2018 - 16:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş Ürgüp İlçesinde Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçesinde esnafları ziyaret ederek, istek ve talepleri hakkında bilgiler aldı.
  Ziyaretlerinde Vali Aktaş’a, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti. Esnafları bizzat iş yerlerinde ziyaret eden Vali Aktaş, kendileri ile bir süre hasbihal ederek, işleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu. Vali Aktaş yaptığı ziyaretlerinde, esnafların yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını tebrik ederek, bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.   Esnaflar ise ziyaretleri dolayısıyla Vali İlhami Aktaş’a memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Ürgüp İlçesinde esnafları ziyaret ederek, istek ve talepleri hakkında bilgiler aldı.

 

Ziyaretlerinde Vali Aktaş’a, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti. Esnafları bizzat iş yerlerinde ziyaret eden Vali Aktaş, kendileri ile bir süre hasbihal ederek, işleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişlerinde bulundu. Vali Aktaş yaptığı ziyaretlerinde, esnafların yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını tebrik ederek, bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.

 

Esnaflar ise ziyaretleri dolayısıyla Vali İlhami Aktaş’a memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.