Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş ve AK Parti Nevşehir Heyeti Turizm Bakanı Ersoy’u Ziyaret Etti

GÜNCEL 26.07.2018 - 09:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş ve AK Parti Nevşehir Heyeti Turizm Bakanı Ersoy’u Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti
  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.   Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş ile birlikte geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanan Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a görevinde başarılar dileğinde bulundular.   Nevşehir Belediye Başkanı Atila Seçen daha sonra ziyaretin anısına, , Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Avanos el sanatları ürünü olan ve üzerinde Nazar Ağacı motifi bulunan çini tabak hediye etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş ile birlikte geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan hükümette Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanan Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a görevinde başarılar dileğinde bulundular.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atila Seçen daha sonra ziyaretin anısına, , Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Avanos el sanatları ürünü olan ve üzerinde Nazar Ağacı motifi bulunan çini tabak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.