Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş ve milletvekili Açıkgöz, sabah namazı buluşmalarına katıldı

GÜNCEL 05.10.2019 - 09:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş ve milletvekili Açıkgöz, sabah namazı buluşmalarına katıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, sabah namazı buluşmalarına katıldı.
  Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla Nevşehir Alibey Caminde düzenlenen 7’den 77’ye cami buluşmalarına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’de katıldı. Cami çıkışında vatandaşlara çorba ikramında bulunan Vali Aktaş ve milletvekili Açıkgöz burada vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.   AK Parti milletvekili Açıkgöz, “Alibey Camimizde sabah namazı buluşmasında hemşerilerimizle 7’den 70’e bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Cami hayattır, cami hayatın merkezidir. Camiler ve din görevlileri haftamız da kutlu olsun. Çocuklarımızla beraber her Ezan-ı Muhammedînin ardından camilerde buluşalım. Camiler, toplumun kültür merkezlerindendir” ifadelerini kullandı.  
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, sabah namazı buluşmalarına katıldı.

 

Camiler ve Din Görevlileri haftası dolayısıyla Nevşehir Alibey Caminde düzenlenen 7’den 77’ye cami buluşmalarına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’de katıldı. Cami çıkışında vatandaşlara çorba ikramında bulunan Vali Aktaş ve milletvekili Açıkgöz burada vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

 

AK Parti milletvekili Açıkgöz, “Alibey Camimizde sabah namazı buluşmasında hemşerilerimizle 7’den 70’e bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Cami hayattır, cami hayatın merkezidir. Camiler ve din görevlileri haftamız da kutlu olsun. Çocuklarımızla beraber her Ezan-ı Muhammedînin ardından camilerde buluşalım. Camiler, toplumun kültür merkezlerindendir” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.