Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Vilayetler Anaokulu Sergisinin Açılışını Yaptı

EĞİTİM 31.05.2018 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Vilayetler Anaokulu Sergisinin Açılışını Yaptı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Avanos İlçesinde bulunan Güray Müze’de Nevşehir Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nun düzenlediği “Yeni Nesil Eski Gelenek” konulu sergi açılışına katıldı.
Sergi açılışına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Vilayetler Hizmet Birliği Ana Okulu Müdürü Kenan Tekin, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.   Açılışın ardından sergiyi gezen Vali Aktaş, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Kenan Tekin’den sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Sergide öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, onlarla bir süre sohbet ederek, öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları çok başarılı bulduklarını ifade etti ve sergide emeği geçen öğrencileri ve öğretmenleri kutlarken, başarılarının devamını da diledi.    Okul Müdürü Tekin ve öğretmenler ise Vali Aktaş’a, gerçekleşen serginin açılışına katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Avanos İlçesinde bulunan Güray Müze’de Nevşehir Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nun düzenlediği “Yeni Nesil Eski Gelenek” konulu sergi açılışına katıldı.

Sergi açılışına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Avanos Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Vilayetler Hizmet Birliği Ana Okulu Müdürü Kenan Tekin, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Açılışın ardından sergiyi gezen Vali Aktaş, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Kenan Tekin’den sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Sergide öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, onlarla bir süre sohbet ederek, öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları çok başarılı bulduklarını ifade etti ve sergide emeği geçen öğrencileri ve öğretmenleri kutlarken, başarılarının devamını da diledi. 

 

Okul Müdürü Tekin ve öğretmenler ise Vali Aktaş’a, gerçekleşen serginin açılışına katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.