MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Vilayetler Birliği Toplantısına Katıldı

NEVŞEHİR 31.05.2018 - 15:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Vilayetler Birliği Toplantısına Katıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Vilayetler Birliği Olağan Genel Meclis toplantısına katıldı.
  Birlik Başkanı İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Vali Muhterem İnce başkanlığında yapılan toplantıya, birlik üyesi illerin Valileri ve birlik meclis üyeleri katıldı.   Vali İlhami Aktaş’ın da katıldığı, Nevşehir İl Özel İdaresi’nin üyesi olduğu Vilayetler Birliği’nin 46. Olağan Genel Meclis toplantısı, Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde yapıldı.   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantı, Birlik Başkanı Müsteşar Muhterem İnce’nin konuşmasıyla devam etti. 46. Olağan Genel Meclis Toplantısı gündeminde yer alan maddeler görüşüldü.   Toplantı, Birlik Meclisi dilek ve temennilerin görüşülmesiyle sona erdi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Vilayetler Birliği Olağan Genel Meclis toplantısına katıldı.

 

Birlik Başkanı İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Vali Muhterem İnce başkanlığında yapılan toplantıya, birlik üyesi illerin Valileri ve birlik meclis üyeleri katıldı.

 

Vali İlhami Aktaş’ın da katıldığı, Nevşehir İl Özel İdaresi’nin üyesi olduğu Vilayetler Birliği’nin 46. Olağan Genel Meclis toplantısı, Ankara Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi’nde yapıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantı, Birlik Başkanı Müsteşar Muhterem İnce’nin konuşmasıyla devam etti. 46. Olağan Genel Meclis Toplantısı gündeminde yer alan maddeler görüşüldü.

 

Toplantı, Birlik Meclisi dilek ve temennilerin görüşülmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.