Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Yazanel Ailesine Devlet Övünç Madalyası Takdim Etti

GÜNCEL 19.01.2018 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Yazanel Ailesine Devlet Övünç Madalyası Takdim Etti

15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminde Ankara’da Gazi olan Hasan Yazanel ve ailesine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzalı “Devlet Övünç Madalyası” Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından teslim edildi.
  Vali İlhami Aktaş, şehitlik ve gaziliğin Türk milleti için daima büyük bir onur olduğunu belirtti. Vali Aktaş; “Bu topraklarda bugün özgürce yaşayanların, vatanına, milletine, bayrağına, ezanına ve tüm mukaddesatına bir halel gelmesini istemeyen herkesin, milletimizin birlik ve beraberliğine, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunmasına önem vermesi gerektiğine inanıyorum” dedi.   Vali Aktaş; “Canlarını feda eden ve hiçe sayan tüm kahramanlarımıza şükran ve minnet borçluyuz. Onlar, hepimizin gönlünde ölümsüzleşen fedakârlık ve feragat timsali kişilerdir. Sizler, 15 Temmuz kalkışmasıyla mücadele esnasında gazilerimiz olarak bu övünç madalyalarına layık görülen kişilersiniz” dedi.   Vali İlhami Aktaş, gazi Hasan Yazanel ve ailesine Devlet Övünç Madalyası’nı ve Beratı’nı teslim etti.   Gerçekleşen ziyaret, yapılan sohbetin ardından sona erdi. Vali İlhami Aktaş’ın Nevşehir Merkezdeki Gazi ailesine yaptığı ziyarette; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.
15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminde Ankara’da Gazi olan Hasan Yazanel ve ailesine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzalı “Devlet Övünç Madalyası” Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından teslim edildi.

 

Vali İlhami Aktaş, şehitlik ve gaziliğin Türk milleti için daima büyük bir onur olduğunu belirtti. Vali Aktaş; “Bu topraklarda bugün özgürce yaşayanların, vatanına, milletine, bayrağına, ezanına ve tüm mukaddesatına bir halel gelmesini istemeyen herkesin, milletimizin birlik ve beraberliğine, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunmasına önem vermesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

Vali Aktaş; “Canlarını feda eden ve hiçe sayan tüm kahramanlarımıza şükran ve minnet borçluyuz. Onlar, hepimizin gönlünde ölümsüzleşen fedakârlık ve feragat timsali kişilerdir. Sizler, 15 Temmuz kalkışmasıyla mücadele esnasında gazilerimiz olarak bu övünç madalyalarına layık görülen kişilersiniz” dedi.

 

Vali İlhami Aktaş, gazi Hasan Yazanel ve ailesine Devlet Övünç Madalyası’nı ve Beratı’nı teslim etti.

 

Gerçekleşen ziyaret, yapılan sohbetin ardından sona erdi. Vali İlhami Aktaş’ın Nevşehir Merkezdeki Gazi ailesine yaptığı ziyarette; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.