Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Yazıhüyük’te vatandaşlarla buluştu

İLÇELER 04.12.2019 - 14:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Aktaş, Yazıhüyük’te vatandaşlarla buluştu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu İlçesine bağlı Yazıhüyük beldesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
  Yazıhüyük Gazi İlkokulu’nda düzenlenen Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi’nin açılışına katılmak üzere beldede bulunan Vali İlhami Aktaş, Yazıhüyük beldesinde vatandaşlarla buluşarak, incelemelerde bulundu ve beldedeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.   Belde meydanında bulunan Yazıhüyük’lü vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.   Vatandaşlar ise beldelerini ziyaret ederek, kendilerinin taleplerini dinleyen Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.   Ziyaret ve incelemelerinde Vali Aktaş’a; Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar eşlik etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Derinkuyu İlçesine bağlı Yazıhüyük beldesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

Yazıhüyük Gazi İlkokulu’nda düzenlenen Zekâ Oyunları ve Tasarım Atölyesi’nin açılışına katılmak üzere beldede bulunan Vali İlhami Aktaş, Yazıhüyük beldesinde vatandaşlarla buluşarak, incelemelerde bulundu ve beldedeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

 

Belde meydanında bulunan Yazıhüyük’lü vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

 

Vatandaşlar ise beldelerini ziyaret ederek, kendilerinin taleplerini dinleyen Vali Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Ziyaret ve incelemelerinde Vali Aktaş’a; Derinkuyu Kaymakam Vekili Mert Kumcu ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.