Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel’den Malazgirt Zaferi mesajı

GÜNCEL 26.08.2020 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel’den Malazgirt Zaferi mesajı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Malazgirt Zaferi’nin 949’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Malazgirt Zaferi’nin 949’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 26 Ağustos 1071 tarihinde Sultan Alparslan’ın Malazgirt ovasında kazandığı büyük zaferin, Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu ifade ederek, “Bu kutlu zafer, Anadolu topraklarına adım atarak milletçe varlığımızı güçlendirmemizin ve burada dünyaya örnek olacak devlet ve toplum yapısı tesis etmemizin nişanesidir” dedi.   Vali Becel yayımladığı Malazgirt Zaferi mesajında, “Halen sahip olduğumuz yurdumuzu ve bu topraklar üzerinde yüzyıllardır yaşattığımız milli ve manevi değerlerimizi sonsuza dek korumak hepimizin vatanımıza ve ecdadımıza karşı görevidir. Millet olarak her türlü tehditlere karşı bin yıl önce olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele vermeye hazır olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Anadolu, nasıl ki bin yıl önce her zorluğa göğüs geren, mücadeleci, vatansever ve azimli insanların yurdu olmuşsa bugün de halen aynı insanların yurdudur ve ebediyen de öyle kalacaktır.   Bu duygu ve düşüncelerle, başta milletimize Anadolu’nun kapılarını açan Sultan Alparslan ve kahraman ordusu olmak üzere yüzyıllardır bu topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin Malazgirt Zaferi’ni 949’uncu yılında gururla kutluyorum.”                 
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Malazgirt Zaferi’nin 949’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Malazgirt Zaferi’nin 949’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 26 Ağustos 1071 tarihinde Sultan Alparslan’ın Malazgirt ovasında kazandığı büyük zaferin, Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu ifade ederek, “Bu kutlu zafer, Anadolu topraklarına adım atarak milletçe varlığımızı güçlendirmemizin ve burada dünyaya örnek olacak devlet ve toplum yapısı tesis etmemizin nişanesidir” dedi.

 

Vali Becel yayımladığı Malazgirt Zaferi mesajında, “Halen sahip olduğumuz yurdumuzu ve bu topraklar üzerinde yüzyıllardır yaşattığımız milli ve manevi değerlerimizi sonsuza dek korumak hepimizin vatanımıza ve ecdadımıza karşı görevidir. Millet olarak her türlü tehditlere karşı bin yıl önce olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele vermeye hazır olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Anadolu, nasıl ki bin yıl önce her zorluğa göğüs geren, mücadeleci, vatansever ve azimli insanların yurdu olmuşsa bugün de halen aynı insanların yurdudur ve ebediyen de öyle kalacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta milletimize Anadolu’nun kapılarını açan Sultan Alparslan ve kahraman ordusu olmak üzere yüzyıllardır bu topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin Malazgirt Zaferi’ni 949’uncu yılında gururla kutluyorum.”

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.