Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel’e hayırlı olsun ziyaretleri

NEVŞEHİR 18.06.2020 - 21:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel’e hayırlı olsun ziyaretleri

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çatalca Kaymakamlığı’ndan Nevşehir Valiliği atanan Vali İnci Sezer Becel’in göreve başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretleri başladı.
  Nevşehir tarihinin ilk kadın Valisi olarak göreve başlayan Vali İnci Sezer Becel’in göreve başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti. Ziyaretler kapsamında, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ve Ortahisar AK Parti Belde Başkanı Ahmet Şişman, İl ve İlçe Oda Başkanları, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdür Vekili Arif Şahin ve TÜİK Bölge Müdür Yardımcıları, Vali İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.   Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali İnci Sezer Becel ise kendilerine teşekkür etti.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çatalca Kaymakamlığı’ndan Nevşehir Valiliği atanan Vali İnci Sezer Becel’in göreve başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

 

Nevşehir tarihinin ilk kadın Valisi olarak göreve başlayan Vali İnci Sezer Becel’in göreve başlamasının ardından hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etti. Ziyaretler kapsamında, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ve Ortahisar AK Parti Belde Başkanı Ahmet Şişman, İl ve İlçe Oda Başkanları, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdür Vekili Arif Şahin ve TÜİK Bölge Müdür Yardımcıları, Vali İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali İnci Sezer Becel ise kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.