Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, Golgoli tepesi ve vadide incelemelerde bulundu

TURİZM 12.09.2021 - 18:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, Golgoli tepesi ve vadide incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Mustafapaşa köyünde bulunan Golgoli tepesi ve vadisinde incelemelerde bulundu.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Pazar mesaisine Ürgüp ilçesinde düzenlenen 49.Uluslasrarası Bağ Bozumu festivalinde düzenlenen üzüm hasadı ile başlarken ardından Mustafapaşa köyünde bulunan Golgoli Temeoesi ve vadisinde incelemelerde bulundu. Burada KAPHİB Başkanı Levent Ak’tan bilgiler alan Vali Becel Golgoli tepesi ve vadisinin turizme kazandırılması konusunda çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.   Vali İnci Sezer Becel’in Golgoli Tepesi ve vadisinde yaptığı incelemelere Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve KAPHİB Başkanı Levent Ak’ta eşlik etti.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Mustafapaşa köyünde bulunan Golgoli tepesi ve vadisinde incelemelerde bulundu.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Pazar mesaisine Ürgüp ilçesinde düzenlenen 49.Uluslasrarası Bağ Bozumu festivalinde düzenlenen üzüm hasadı ile başlarken ardından Mustafapaşa köyünde bulunan Golgoli Temeoesi ve vadisinde incelemelerde bulundu. Burada KAPHİB Başkanı Levent Ak’tan bilgiler alan Vali Becel Golgoli tepesi ve vadisinin turizme kazandırılması konusunda çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

 

Vali İnci Sezer Becel’in Golgoli Tepesi ve vadisinde yaptığı incelemelere Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve KAPHİB Başkanı Levent Ak’ta eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.