MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, Kozaklı köylerini ziyaret etti

NEVŞEHİR 30.09.2020 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, Kozaklı köylerini ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel köy ziyaretlerine Kozaklı ilçesine bağlı köyler ile devam etti. Vali Becel güne beraberinde ilk İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk’ü ziyaret ederek başlarken daha sonra ise köy ziyaretlerine devam etti. Kozaklı ilçesine bağlı Doyduk, Aylı ve Kanlıca köylerini ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel burada köy muhtarlarından köylerin ihtiyaçlarını dinlerken köyde bulunan vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.   Vali Becel’in köy ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk eşlik etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek burada vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel köy ziyaretlerine Kozaklı ilçesine bağlı köyler ile devam etti. Vali Becel güne beraberinde ilk İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk’ü ziyaret ederek başlarken daha sonra ise köy ziyaretlerine devam etti. Kozaklı ilçesine bağlı Doyduk, Aylı ve Kanlıca köylerini ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel burada köy muhtarlarından köylerin ihtiyaçlarını dinlerken köyde bulunan vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.

 

Vali Becel’in köy ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve Kozaklı Kaymakamı Samet Öztürk eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.