Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel okul ziyaretlerine devam ediyor

NEVŞEHİR 18.10.2021 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel okul ziyaretlerine devam ediyor

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel okul ziyaretleri kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
  Ziyarette okullarda incelemelerde bulunan Vali Becel, okul idarecilerinden okulların genel durumu ve eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.   Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kovid nedeniyle hayatını kaybeden Nevşehir ve eğitim camiasını  derin üzüntüyle sarsan öğretmen Hasan Ali Yıldırım anıldı, eşi Çiğdem Yıldırım’a ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileklerinde bulunuldu.   Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Becel, “Geleceğimize yön verecek gençlerimizin en iyi şekilde eğitim alabilmesi için yürüttüğümüz hizmetler arasında eğitime ayrı bir yer ayırıyor ve çok önem veriyoruz. Haftaya okul ziyaretleriyle başlıyoruz ki neşeniz bizlere hafta boyunca güç versin. Geleceğimizin mimarları sizlersiniz. Kendinizi en güzel şekilde yetiştirerek ülkemiz için faydalı bireyler olacaksınız. Sizlere tavsiyem ümidinizi diri tutun, heyecanınızı kaybetmeyin ve sevdiğiniz mesleği yapın. Emin olun o zaman çok mutlu olacaksınız.” ifadeleriyle  tavsiyelerde bulundu.   İl Millî Eğitim Müdürü Demir,  “Okullarımızda hangi tedbirlerin gerekli ve nelere ihtiyaç olduğu konusunda başta Sayın Valimiz olmak üzere ilgililerle istişarelerde bulunuyor ve eksiklerimizi vakit kaybetmeden gideriyoruz. Okullarımızda salgın tedbirlerine hassasiyetle uyulduğu ve yüz yüze eğitime sorunsuz bir şekilde devam edildiği için idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Güçlü bir aile olan eğitim camiamızla okullarımızdan ayrı kaldığımız günlerin telafisini yapıyor ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu yolda bizlere destek olan öğrenci ve velilerimize de teşekkür ediyoruz. ” dedi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel okul ziyaretleri kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Ziyarette okullarda incelemelerde bulunan Vali Becel, okul idarecilerinden okulların genel durumu ve eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.

 

Nevşehir Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kovid nedeniyle hayatını kaybeden Nevşehir ve eğitim camiasını  derin üzüntüyle sarsan öğretmen Hasan Ali Yıldırım anıldı, eşi Çiğdem Yıldırım’a ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

 

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Vali Becel, “Geleceğimize yön verecek gençlerimizin en iyi şekilde eğitim alabilmesi için yürüttüğümüz hizmetler arasında eğitime ayrı bir yer ayırıyor ve çok önem veriyoruz. Haftaya okul ziyaretleriyle başlıyoruz ki neşeniz bizlere hafta boyunca güç versin. Geleceğimizin mimarları sizlersiniz. Kendinizi en güzel şekilde yetiştirerek ülkemiz için faydalı bireyler olacaksınız. Sizlere tavsiyem ümidinizi diri tutun, heyecanınızı kaybetmeyin ve sevdiğiniz mesleği yapın. Emin olun o zaman çok mutlu olacaksınız.” ifadeleriyle  tavsiyelerde bulundu.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Demir,  “Okullarımızda hangi tedbirlerin gerekli ve nelere ihtiyaç olduğu konusunda başta Sayın Valimiz olmak üzere ilgililerle istişarelerde bulunuyor ve eksiklerimizi vakit kaybetmeden gideriyoruz. Okullarımızda salgın tedbirlerine hassasiyetle uyulduğu ve yüz yüze eğitime sorunsuz bir şekilde devam edildiği için idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Güçlü bir aile olan eğitim camiamızla okullarımızdan ayrı kaldığımız günlerin telafisini yapıyor ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu yolda bizlere destek olan öğrenci ve velilerimize de teşekkür ediyoruz. ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.