MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel ve milletvekili Menekşe okulları ziyaret etti

GÜNCEL 06.09.2021 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel ve milletvekili Menekşe okulları ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel beraberinde AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte okulları ziyaret etti.
  2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk ders zili bugün çaldı. Öğretmen ve öğrenciler okullarına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Rauf Nail Akman İlkokulu ve 19 Mayıs İlkokul’nda öğrencilerin sevincine ortak oldu. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe öğrenciler ile yakından ilgilenirken ilkokul 1.sınıfa başlayan öğrencilere ise ilk defterlerini hediye etti.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve milletvekili Yücel Menekşe öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerine de yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel beraberinde AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte okulları ziyaret etti.

 

2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk ders zili bugün çaldı. Öğretmen ve öğrenciler okullarına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Rauf Nail Akman İlkokulu ve 19 Mayıs İlkokul’nda öğrencilerin sevincine ortak oldu. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe öğrenciler ile yakından ilgilenirken ilkokul 1.sınıfa başlayan öğrencilere ise ilk defterlerini hediye etti.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve milletvekili Yücel Menekşe öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerine de yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.