Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Yardımcısı Soley Nissara AVM'de Sergi Açtı

KÜLTÜR-SANAT 02.06.2018 - 17:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Yardımcısı Soley Nissara AVM'de Sergi Açtı

Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde “Erciyes Yılı Atları” fotoğraf sergisi açtı.
  Nissara AVM’de açılan Erciyes Yılkı Atları sergi açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Sergi açılışında konuşan Vali Yardımcısı Ahmet Soley, “ Üç yıldır süren 50 50 fotoğraf ve farklı 150 kareden oluşan bir sunu ve 100 fotoğraflık bir albümle bugüne gelen bu çalışma Nissra AVM’nin sponsorluğunda beğeninize sunuyorum. Bugün bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayarak sergi açılışına katılan Valimiz İlhami Aktaş’a ve daire müdürlerimize teşekkür ederim” dedi.   Vali Yardımcısı Ahmet Soley’in konuşmasının ardından ise serginin açılını Vali İlhami Aktaş ve Vali Yardımcısı Ahmet Soley birlikte yaparken Vali Aktaş fotoğraflar hakkında Vali Yardımcısı Ahmet Soley’den bilgiler aldı.
Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde “Erciyes Yılı Atları” fotoğraf sergisi açtı.

 

Nissara AVM’de açılan Erciyes Yılkı Atları sergi açılışına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Sergi açılışında konuşan Vali Yardımcısı Ahmet Soley, “ Üç yıldır süren 50 50 fotoğraf ve farklı 150 kareden oluşan bir sunu ve 100 fotoğraflık bir albümle bugüne gelen bu çalışma Nissra AVM’nin sponsorluğunda beğeninize sunuyorum. Bugün bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayarak sergi açılışına katılan Valimiz İlhami Aktaş’a ve daire müdürlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Vali Yardımcısı Ahmet Soley’in konuşmasının ardından ise serginin açılını Vali İlhami Aktaş ve Vali Yardımcısı Ahmet Soley birlikte yaparken Vali Aktaş fotoğraflar hakkında Vali Yardımcısı Ahmet Soley’den bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.